Almedalen nästa!

I morgon åker jag och herr Crusell till Gotland för att ta del av Almedalsveckans begivenheter samt ordna de sista detaljerna inför vårt stundande bröllop. Eftersom morgondagen är en resdag kommer jag inte att ha någon möjlighet att blogga.
söndag den 28 juni deltar jag i BIL Swedens seminarium, som vi även kommer att direktsända här på The Climate Scam. Jag har blivit ombedd att ställa ett par frågor till professor Erland Källén och många av er har hjälpt till med tips och idéer.
seminarium-sondag
Vi ses alltså här på bloggen med början kl 15.00.
Under måndagen (29 juni) kommer jag att lyssna på miljöaktivisten och -debattören Bill McKibben. Jag planerar att direktsända även detta evenemang, som börjar kl 11.00.
tisdag 30 juni är det dags för Stockholmsinitiativets eget halvdagsseminarium på Kapitelhusgården. Temat är klimatvetenskap kontra klimatpolitik. Programmet ser ut som följer:
seminarium-tisdag
Välkomna att delta i föreläsningarna här på bloggen. 🙂
Ni som råkar befinna er i Visby är välkomna att hälsa på hos Stockholmsinitiativet. Vi kommer att ha ett bokbord vid Stora Torget, på S:t Hansgatan 24.

Kommentarer

Kommentera längst ner på sidan.

  1. FcH

    Ser att Sofia Arkelsten är med. Hon har en blog där man kan skriva kommentarer till hennes aktiviteter. Har kommenterat en hel del av hennes trams. Censureras omedelbar. Har därför bytt användare och skrivit sliskiga inställsamma kommentarer. Dom kommer med! Uppmanar till att läsa hennesblog!  Måste vara lätt att bli invald i riksdagen och glassa runt på en massa partyn! Läs och bedöm själva. För Maggi borde det inte vara något problem att debattera med Fia Arkelsten som jag betraktar som en populist och ……
    Lycka till i Almedalen!