The power of poop-poop-poop

Har ni ätit frukost? Jag hoppas det, för annars finns risken att ni sätter kaffet i halsen. Steve McIntyre styrde mig i morse till denna lilla film.

Det hela går visst ut på att visa att växthusgaserna är otäcka (2carbon dioxide is very sneaky”, ”those carbon dioxides are nasty” och ”we can stop these sinister little fellas from cooking our planet”) och att bajs och biobränslen är helt enkelt skitbra (”at least I’m filling my tank with sugar cane – the best of all biofuels”). Även bilar är förstås otäcka (”cars, these toxic little beasts”) för de hjälpte till att smälta snön på Kilimandjaro. Ja, tänk att man kan få in så mycket skit i en så kort film. Och som en av Steves kommetatorer skriver – sångkvaliteten överträffar också det mesta.
Läs för övrigt hela SteveMcIntyres inlägg på hans blogg Climate Audit.

Kommentarer

Kommentera längst ner på sidan.

 1. Peter

  ”Sugar cane – the best of all biofuels”??????

 2. Christopher E

  Så olyckligt för alarmistfilmen att isminskningen på Kilimanjaro inte har något med global uppvärmning att göra… men sådana obekväma sanningar är kanske inte relevanta när barn ska hjärntvättas.
  Ben Santer som syns i filmens inledning blev för övrigt kändis när han dels manipulerade ett diagram (genom att utesluta obekväma data) i IPCC:s andra rapport så att det skulle visas en antropogen uppvärmning, och dels redigerade om texten för att ta bort alla osäkerheter EFTER att de deltagande forskarna godkänt den…

 3. Fredrik

  Jag höll på dö av skratt vid 2.05. Alla som har sett Achmed, the dead terrorist lär se kopplingen. http://www.youtube.com/watch?v=1uwOL4rB-go
  För övrigt undrar jag vad de rökte medans de gjorde den där filmen.
  Nu på morgonen tittade jag igenom ”The cloud mystery”.  Tack gode gud för piratkopiering och youtube. Nu har jag dessutom lagt en förhandsbeställning på DVDn.

 4. Fredrik P

  Gillar postern i bakgrunden som säger ”Our Planets Feel the Heat”.
  Har AGW folket hittat någon bra orsak till att Venus temperatur samt co2 koncentration ökar exakt lika snabbt som här på  jorden? (vilket talar till sjukt stor fördel för solen).

 5. Vilken lögnaktig propagandafilm!
  Klimatforskaren Ben Santer i början är väl samma Santer som har varit huvudförfattare till två undersökningar som ”bevisar” att klimatmodellerna överensstämmer med verkligheten genom ett ”noggrant” urval av tidsperiod. Det går ju inte att använda alla data, för då visar det sig att modellerna och verkligheten inte går ihop alls!
  Det är för länge sedan fastställt att Kilimanjaros toppglaciär minskar på grund av minskande nederbörd, till stor del orsakat av att lokalbefolkningen har huggit ner skogen runt om bergen. Dessa fakta försvinner i den störtskur av lögner som vissa klimatpanikmakare översvämmmar världen med. Det har sedan 1950-talet inte ens varit någon regional uppvärmninng där som skulle kunna förklara smältande is på Kilimanjaro. Men den globala uppvärmningen är väl så magisk att den hoppar över steget att orsaka lokal uppvärmning? Och dessutom fortsätter den trots att temperaturkurvorna visar att den tog en paus för minst sju år sedan!
  Men det är klart: Att skylla på lokalbefolkningen är ju inte politiskt korrekt, särskilt inte som den onda globala uppvärmningen, orsakad av den onda västvärlden finns som alternativ förklaring.

 6. Labbibia

  Fredrik P #4
  Det var intressant, har du någon källa på det?

 7. Fredrik P

  Labbiba minns att jag sett bättre men hittade denhär i alla fall innan jag går och lägger mig.
  ”Neptune’s warming correlates to Earth’s warming and solar activity
  gillar citatet ”As they say on Neptune, global warming has become an inconvenient truth. But with no one to blame”