TCS-skribentmöte på Viking Cinderella

DSC03058s
Kanske några noterat att det har varit tunnsått med kommentarer från skribenterna sedan fredag lunch. Vi har varit på möte under fredagkvällen fram till lördag eftermiddag, och bloggen var inte under normal bevakning under långa perioder.  Tack alla – för att ni höll er i skinnet under tiden.
Billigaste mötesalternativ var båten – klart billigare än Grand Hotel, som någon generaldirektör  bedömde som billigast för en tid sedan…
Olika bloggfrågor diskuterades i ”ärlig och uppriktig anda”, som det hette i öst före Järnridåns fall. Alla skribenterna + Göran Ahlgren deltog.
Stående på bilden är Jonny, som visar TCS positiva läsarutveckling på skärmen. Övriga från vänster är Sten, Per, Lena (skymd), Göran, Ingemar, Pehr, Lars och CG.
Tids nog kommer några förbättringar och moderniseringar.  Håll utkik!
PS – det var fortfarande märkligt mycket snö på öarna nära Norrtälje / Furusund , och även nära Mariehamn – men i stort sett ingen havsis alls längre, mer än i vissa vikar. Jo, våren är på väg.

Kommentarer

Kommentera längst ner på sidan.

 1. Tege Tornvall

  Jag hoppas ni hade en givande konferens. Apropå isläget var Ulla och jag i Budapest i veckan. Dit kom våren med sol och värme i torsdags 11/4, en månad senare än normalt. De har haft en ovanligt kall och snöig vinter. Det bevisar i sig inget, men någon Global Warming tror få ungrare på!

 2. Johan Tisell

  Bra jobbat!
   
  Denna tråd fick mitt dåliga samvete att vakna, men nu har jag bidragit.
   
  Lycka till!

 3. Uppsalainitiativet har fått ett litet psykbryt…alla kurvor visar att det visst blivit varmare även de sista 15åren…och de är uppenbart irriterade på TCS och de spekulerar i varför TCS publicerar kritik av AGW 😀 Jag antar att det är oljepengar,dumhet och sadism i kombination som driver alla här på TCS…som vanligt tar dom och modererar bort ”dumma” inlägg. Det är ett litet surt gäng dom där, dom kommer att tro på global uppvärmning även om dom måste vända termometern upp o ned.

 4. Ingemar Nordin

  Hmm… undrar om skräprobotarna kände på sig vår frånvaro. Jag raderade 30 st vid mötet, 90 på tåget hem, och tio till nu.

  Jag hoppas att jag inte råkat deleta någon ”riktigt” kommentar i hastigheten.

 5. Slabadang

  Hans H! 🙂
   
  Jag tycker det är så kul att Lars Karlsson forskar i ”artificiell intelligens”. Numer kan man komma långt genom att plugga på distans, vad gäller självstudier i AI har Lars K verkligen en egen brunn att ösa ur.

 6. Det är värre än jag trodde!
  Har inte ni heller fått oljepengarna så ni kunde festa loss på Grand?
  Pga de uteblivna oljepengarna är min ekonomi lite skral, annars hade jag skickat nån miljon, det är ni värda.

 7. Håkan Bergman

  Hans H #3
  En riktig celsiustermometer i Uppsala ska väl vara vänd uppochner.

 8. pekke

  Ingemar N. #4
  Skulle vara intressant å hör om det bara är vanligt spam eller grönt spam.
   
  För övrigt så snöade det från sen Fredagskväll till sen Lördagsförmidag här i Kallsta å Grums vilket gjorde det lite jobbigt å köra mellan dessa ställen innan plogbilarna kommit ut, fast det blev inte mer än ett 5 cm täcke vilket nu i det närmaste smält bort.
   
  Tur att man hade vinterdäck på 0530 i morse !

 9. Hans #3
  Det är faktiskt inte bara elakhet mot barn som driver mig, jag hade hoppats på lite pengar också.

 10. Ingemar Nordin

  pekke #8,

  Spammen brukar bestå av berömmande annonser (oftast på engelska eller ryska) som vill att man skall köpa något, eller av helt obegripliga strängar av bokstäver och länkar.

 11. Ingemar Nordin

  ooops, där var sex st skräpposter till. Nu får dom väl ändå ge sig. Annars kommer vi att ha minst 100 till att radera i morgon bitti.

 12. pekke

  I.G.  ¤ 10 å 11
  Se all ökande spam som en bekräftelse på att TCS har en ökande betydelse i internetvärlden !
   
   
   
   
   

 13. Ja hujedamig ett sånt folk där e på TCS..en samling som fan själv har blåst ihop 🙂

 14. Mållgan

  Men ni måste väl ha fåt fel bild? Det där ser ju ut som en PRO:s träff