Internationell klimatkonferens

eike logo alt neu

Solens betydelse som Jordens enda yttre värmekälla är ett huvudämne för en internationell klimatkonferens i Wien den 14-15 juni. Där talar 19 kvalificerade forskare och experter från tio nationer  
 
Andra aktuella ämnen för konferensen är bl. a.:
 
Följderna av mindre koldioxid i atmosfären
Klimatfrågor i domstolar
Hot mot världens energiförsörjning
Ingen faktisk klimatkris
Överdrivna klimatlarm
Samspel mellan moln och solvärme
Samspel mellan molnbildning och kosmisk instrålning
Globala temperaturer
Olika energiformers effektivitet och resursbehov
Klimatpolitikens kostnader.
 
Föredragen bygger på faktiska observationer och mätningar och granskar kritiskt rådande klimat- och energipolitik. Arrangörer är det tyska energi- och klimatinstitutet EIKE, det amerikanska Heartland-institutet samt den amerikanska forskningskommittén CFact.
 
Dessa aktörer är kontroversiella i dagens klimatdebatt men har många välkända och högt kvalificerade forskare och experter i fysik och andra för klimat och energi viktiga discipliner. Några dagar efter EU-valet ger de tänkvärda perspektiv på världens energi- och resursförsörjning.
https://eike-klima-energie.eu/
Program: https://eike-klima-energie.eu/16-internationale-klima-und-energiekonferenz/
 
Tege Tornvall

Kommentarer

Kommentera längst ner på sidan.

 1. Ann lh

  Det ser ju oerhört gediget ut. Hoppas dessa föreläsningar på något sätt publiceras i tryck så att vi i lugn och ro får tillfälle att ta dem till oss på samma sätt som Heartlandinstitutet generöst spred vad deras konferenser gav.

 2. Tege Tornvall

  #1. Jag har talat med dem. Efteråt kommer dokumentation som video och – hoppas jag – även i skrift. Jag skall bevaka och försöka få loss info.

 3. Bo Janstrand

  Tipsad GP om att bevaka denna konferens !

 4. Sören G

  Nya Zeeland skrotar planerad skatt på rapande kor
  https://kvartal.se/artiklar/nya-zeeland-skrotar-planerad-skatt-pa-rapande-kor/?utm_source=Kvartal+Huvudlista&utm_campaign=704df92000-Cortado+onsdag+12+juni&utm_medium=email&utm_term=0_097403d05a-704df92000-133960455&mc_cid=704df92000&mc_eid=f80b201091

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *