Planetens öde avgörs i Lund

Ove L tipsar om en kommande klimatkonferens i Malmö/Lund. Arrangör är International Geosphere-Biosphere Programme (IGBP). I fem dagar ska ett femtiotal forskare fundera över jordens framtid. Enda svenska namnet är Johan Rockström. The Planet in 2050, som mötet heter, gör vissa anspråk på att vara ett mini-IPCC, då mötet kommer att sammanfattas i en 150-sidig bok, 4 arbetsgruppsrapporter och ett sammandrag.
The Climate Scam gör förmodligen ett nedslag på Grand i Lund. 🙂

Kommentarer

Kommentera längst ner på sidan.

 1. Fredrik

  Här har man suttit och väntat på att man ska få tid att ta sig till ett AGW evenemang så kommer helt plötsligt evenemanget till mig.

 2. Gunnar Littmarck

  Hoppas att arrangör och deltagare inte är skattebetalda och att de tillåter en öppen debatt, så är de i Sverige, ska såklart Stockholmsinitsiativet bjudas in.
  Alltså att IGBP finansieras av företag och donationer.
  Co2doktrinen har ju skapat en mängd nya företag, med tveksam lönsamhet om doktrinen motbevisas.
  Är de skattebetalda men ändock inte bjuder till öppen debatt, ska de såklart negativt särbehandlas om framtiden visar att de hade fel och det hade visat sig tidigare om öppen debatt tillåtits.
  Det borde skapas en svartbok, där de dyraste subjektiva opinionsbildare och forskningsorgan, noteras, för framtida bestraffning om de skapat kostnader p.g.a. sluten debatt.
  Blir det dyrt för Al Gore?