Media, inte klimatet, skrämmer upp folk

Klimathotet skrämmer, skriver Metro idag. Enligt en ny Sifoundersökning har en av fem ändrat sina resvanor på grund av klimatdebatten. De som reser gör det med dåligt samvete.
Jag efterlyser härmed data för hur mycket flyget bidrar till de totala utsläppen av koldioxid. Gärna i jämförelse med hur mycket världshaven bidrar med. Och när ska media äntligen inse att det är temperaturen som driver koldioxiden och inte tvärtom?
Jag klandrar faktiskt inte de forskare som på fullt allvar tror att världen är på väg mot sin undergång. Däremot klandrar jag världens medier för att de blåst upp en sida av debatten utan att ens ha bemödat sig om att kontrollera fakta. Det är riktigt, riktigt dåligt av er journalister.

Kommentarer

Kommentera längst ner på sidan.

  1. Sivan

    Ja, man undrar vad den kritiska inställningen finns. Men det finns nog sanning i prdspråket ”DIE DUMME SCHWEDEN”

  2. olof den andre

    Ja vem ska betal för alla inställda resor, alla uteblivna investeringar, allt förlorat framtidshopp, all uteblivna möten människor i mellan, beslut osm fattats på helt felaktiga grunder( om en nära förestående katastrof) alla barn som inte fötts på grund av att deras föräldrar gått på klimatbluffen…. listan kan göras lång.. Men vem ska betala??

  3. Arcane Halls

    Al Gore?