Förbeställ boken "Chill-out – sanningen om klimatbubblan"

Nu kan ni som är intresserade av min och Lars Berns nya bok om klimatfrågan – ”Chill-out – sanningen om klimatbubblan” – lägga in en förhandsbeställning genom att skicka mail till mig via Kontakta mig-formuläret. Boken släpps den 13 maj och kommer att kosta 250 kr (inkl. porto och packning). Vill ni förbeställa boken ange då namn och adress till vilken boken ska skickas. Den kommer då på posten med ett inbetalningskort (alt. mot postförskott).
Eftersom boken skickas direkt från förlaget kan vi tyvärr inte ordna någon signering. Det kan ni dock få om ni kommer till bokreleasepartyt den 13 maj i Stockholm (lokal meddelas senare) eller om ni skickar boken till mig efter att ni köpt den.
Mer info om bokens innehåll kommer i samband med ett pressmeddelande från förlaget senare i veckan.

Kommentarer

Kommentera längst ner på sidan.

 1. PeterP

  Hej Maggie,
  kommer gärna på bokreleasepartyt. Meddela gärna när och var. Du har ju min mail.
  Mvh
  Peter

 2. Den 13 maj är jag upptagen till ganska sent. Men jag kommer gärna efter mina åtaganden …
  kl 19-20 eller så …

 3. PeterP och Jonas N: All info om releasepartyt kommer att finnas här på bloggen. 😉

 4. FcH

  Morrn da!
  Lite nyvaket undrar jag var  man beställer boken? 
  FcH  c/o Trondheim