Finns detta med i klimatmodellerna?

globalwarmingltrva5

Glad Påskfortsättning.

Kommentarer

Kommentera längst ner på sidan.

 1. magnus

  Nice one 🙂

 2. hahn

  Aha, det är därför vädret på helgerna tycks sämre. Det beror givetvis på de långa händelsrika nätterna och tillhörande korta dagarna.
  Ni ser, allting har en förklaring!

 3. KristianA

  ”war*n*ing”!

 4. Jörgen

  Peter S. har tagit fram en mycket väsentlig punkt, som förmodligen IPCC helt har glömt bort  nämligen den ’warning for warming ’ som Ms Meskimen framhållit för de goda Arkansas-borna redan i april 2007.
  Daylight saving time  ändrar naturligtvis solens värmetillförsel till jorden, när den måste gå upp eller ner en timma  tidigare eller senare. När vi under tre folkomröstningar sedan här nere i Western Australia valde och inte valde daylight saving blev man bombarderad av dylik välvillig omtanke. Tänk på de små skolbarnen, som helt plötsligt var tvungna att stå och vänta i brännande solsken på skolbussen en extra timma eller tänk på de stackars korna, som inte kunde kom underfund med när det skulle bli mjölkning. Glöm int bort gardinerna som blev så blekta av solen vid dayligh saving.
  Det är inte utan jag tänker på Abel, Västgöta Benngtssons skolgosse.  Människorna  är som Abel. Han var snäller, men vad blev det av honom och vad blir det av människorna?
  Hoppas ni haft en fin påsk med bad och/eller skidåkning . Jörgen