Den dödliga regnbågen

Från Tobias kommer en liten hälsning i Luciatider. Själv har jag aldrig fått vara Lucia (för mörk antagligen). Däremot har jag varit Lucifer. Det passade mig utmärkt. 🙂
parlor for svin

Kommentarer

Kommentera längst ner på sidan.

 1. Toprunner

  Haha.. vilken fullträff !! Ruta #4 är bäst. Var hittar man såna här ironiska mästerverk?

 2. Lars C

  För mörk? Tur att idealen förändras. Årets brunhyade och svarthåriga Lucia i SVT var ett föredöme. Lucia föddes i Syrakusa på Sicilien och jag är inte helt säker på att hon var överdrivet ljus.

 3. Thomas

  Det här låter som nått som Maggie och ni andra måste lyssna på:
  18.00 Holocene
  18.00-18.55 Veckans konsert. Mot bakgrunden av det smältande Arktis utspelar sig ett spännande evolutionsoratorium i Berwaldhallen. En filmisk sciencefictionkonsert av Majgull Axelsson, text, Jonas Bohlin, musik och Lars Siltberg, videokonst.

 4. Thomas: Låter ofantligt spännande. 😉

 5. Christopher E

  Om Majgull menar att det är människan som tidigare smält Arktis (det är inte smältande längre) så är det ärligt att kalla det en Science Fiction-konsert. Önskar vissa hade varit lika ärliga med sina biofilmer.
  Tack för tipset annars. Men några av oss ute i landet fjärran från storstadens brus får tänka på miljön och stanna hemma istället. Eller snarare ekonomin, eftersom miljöskatter fördyrat resandet. Kommer kanske på TV?

 6. Christopher E

  Och… jättekul seriestrip glömde jag skriva. 🙂