Dagens länkar

Kommentarer

Kommentera längst ner på sidan.

 1. Sweet Home Alabama
  ” This used to be a helluva good country. Don’t know what happened to it” – En bakfull Jack Nicholson i kultfilmen ”Easy Rider” , just mutad sig ur häktet, i det han drar på seg den gyllna basebollhjälmen och skräver upp på bönpallen til Cpt America’s (Peter Fonda) chopper. 

 2. Pingback

  […] More: Dagens länkar […]

 3. L

  Re Revkins artikel om de 300.000 som skulle ha dött av dagens närmast obefintliga klimatförändringar, så är det ingenting mot de 30.000.000 som Oxfam (enligt en av kommentarerna) säger ska svälta ihjäl för att vi gör biobränsle av mat. 
  När man låter världens fattiga ta smällarna av politikernas ”klimatkris” är det som att släcka bränder med bensin. Den som kan dra ner brallorna på Pauchari, Hansen och Gore är värd ett fredspris.

 4. John L

  Om man tittar på den långa rad med områden där människor regelbundet blir bedragna av ”sina” politiker, experter och medierna så är klimatfrågan ett av de värsta exemplen i termer av kostnader och onödigt lidande. Den bluff som jag på rak arm kan komma på som skapat större förödelse är att kolesterol och fett är farligt och att kolhydrater är bra… Det behövs många fler av Maggies kaliber som vågar ta skit i offentligheten för att exponera bluffar/blindspots. Det måste vara mycket otacksamt ibland, särskilt med tanke på vad folk i allmänhet projicerar på de de anser vara kättare….ack… Så, tack Maggie, och kämpa på!

 5. FcH

  http://eu.moderat.se/?p=action&y=kampanjmaterial Öppna pdf för klimatet! Snacka om att blanda klimat och miljö i en salig röra. Det är ett typexempel på populism!