Tack!

giveThanks300
Tack alla ni som kom till panelsamtalet på Studieförbundet Vuxenskolan och tack för allt beröm! Med vänner som ni är det svårt att misslyckas!
Tack även till alla er som lyssnade på Stockholmsinitiativets presskonferens. Vi uppskattar alla era kommentarer. Till er som var kritiska vill jag bara säga: Kom med i Stockholmsinitiativet och gör det bättre i stället för att klaga. 🙂

Kommentarer

Kommentera längst ner på sidan.

 1. ThomasJ

  Det är Du som ska allas vårt megastora TACK för
  Ditt fantastiska engagemang och för allt Du gör, maggie ! 🙂
  Mvh/TJ

 2. Olaus Petri

  Jag lämlar efter TJ och hoppas du fortsätter ända in i kaklet. Känns det tungt ibland, släng då in en lite litania här, så skall vi berätta om hur bra du minsann är!

 3. balato

  Jag följer efter. Du Maggie är bara sååå bra!! Och absolut oumbärlig  om det ska bli någon rätsida på klimathysterin.

 4. Ni var bra maggie, men idag är det i Ernie vi finner frågeställningar.

 5. Maggie klimatdebattens fokusfigur just nu som lugnt drar i trådar i den snabbt framväxande debatten. Det är utmärkt att hon är cool, i motsats till en del hetsporrar (inkl undertecknad) på denna site. Men hetsporrarna måste få hållas – för det är energi som behövs i debatten! Jag funderar dock på att dra ned litet på vad jag skriver här, för att istället gå ut till andra siter och driva debatt där. (Har redan gjort det till viss del, men kunde göra mer.) På denna site predikar man för kören, så att säga – det kan vara bättre att koncentrera sig litet mer på siter där man kan påverka osäkra. (Men oavsett vad, måste man ju alltid gå hit för att kolla nyheterna.)
  –Ahrvid
  Ps. Min längre rapport från presskonferensen kanske får dröja. Det kan lätt hända att man liksom rantar runt och läser/skriver om Climategate och just nu inte får tid…

 6. Labbibia

  Jag deltar i hyllningskören och säger: Ett jättetack för ditt enorma engagemang och din outtröttliga strävan efter att finna vad som är sant eller falskt i klimatfrågan.
  Det som imponerade mest på mig vid paneldebatten,( ja förutom dina argument förstås) var ditt lugn. Är du verkligen sån? Eller är du bara väldigt bra på att dölja din eventuella nervositet? 
  Än en gång: Tack!

 7. Labbibia: Jag skulle nog vilja svara: både och. 😉

 8. Jonas B

  Maggie
  Jag kan bara instämma med Labbibia och alla andra här ovanför. Vill gärna lägga till adjektivet ”knivskarp” också. Tror jag sagt det förr, men det förtjänar att upprepas: Det finns säkert många som är lika kunniga som du (jag är det inte), men det gäller att kommunicera sin kunskap också. Där är du outstanding. Det är inte ofta man får se någon som ensam slår knock-out på tre motståndare samtidigt. I onsdags hände det. Det var en fröjd att skåda. TACK! 

 9. Labbibia

  Maggie
  Själv kände jag mig nervös bara av att vara närvarande. 🙂
  Eftersom jag inte är akademiker så kändes det ju minst sagt annorlunda att vara en del av publiken på Wittstockska….
  Idel akademiker vid borden. Men kul var det.