Paret Gore skiljs efter 40 år

goredivorce

Lite skvallerpress här på TCS då, nu i bröllopstider. Tråkigt med så personliga saker, men jag kan inte bli helt klok på om PJTV’s videosnutt med Andrew Klevan är skämt eller verklighet om anledningarna – Tipper Gore säger att Al alltid varit snäll på alla plan, men att hon inte längre kunde stå ut med hans dagliga tjat om att vädersituationen är ett bevis på AGW… Sanslöst roligt iallafall (ca 4 min – efter ca 40 sek reklam).

Kommentarer

Kommentera längst ner på sidan.

 1. bom

  Det är nog svårt att uthärda livet med nobelpristagare som fått utmärkelsen så att säga i cornflakespaketet? Vi får se hur länge Vita huset håller ihop.

 2. Micke Johnsson

  Hon har väl förstått att han lever på lögnen…”bäst att dra nu innan pengarna ska betalas tillbaka”  🙂

 3. Bert

  Jag fick det här klippet i brevlådan. Ett av de mera begåvade drifterna med Al Gore som jag sett

 4. Peter

  Var det inte Tipper som tidigare ”avslöjade” att Als ihäridga Powerpoint-kampanjande var en slags egenterapi för att komma över valförlusten 2000? Han kan inte varit lätt att leva med.

 5. Bäckström

  OT!
  Här är IPCC:s version av fotbollsVM.
  Matchen: NordKorea – Brasilien
  http://www.youtube.com/watch?v=-O-s1WhYOWs
  🙂
  /Bäckström

 6. Gunnar Strandell

  Då har Al Gore nått en Tipper point.

 7. Ingemar

  Eftersom regeringarna i Spanien, Italien, Tyskland osv nu håller på att dra ned på sina kraftiga subventioner av ”hållbar energi” (obegränsade ekonomiska subventioner är liksom inte hållbart i längden),

  http://opinion.financialpost.com/2010/06/17/lawrence-solomon-nightfall-on-the-solar-industry/

  så kommer väl luften att gå ur marknaden för CO2. Om Al inte redan sålt sina investeringar där så kan det bli tufft för familjen Gore.

 8. Nils

  Goreball warming is over.

 9. Lena Krantz

  Gunnar Strandell #6
  Ha ha ha ha….Tipper point
  Fan vad taskig du är men å andra sidan kan inte Al läsa svenska.
  😀

 10. Gunnar Strandell #6

  Den var kul och pricksäker.
  ”Tipper Point”  😀

 11. Klavan on Culture på PajamasTV är skitkul!  Men som han säger inledningsvis så är hans källor lika säkra som IPPC:s. Vi skulle behöva en Pajamas TV i Sverige.  Hela upplägget är tufft, personligt och stenhårt. Visst kan det vara överdrivet ibland men det är inte fel att spela ”hardboll” mellan varven. Fakta brukar vara korrekta. Jag har ett enkelt abonnemang men funderar starkt på att bli betalande.  $25/månad känns prisvärt alla gånger.

 12. Ska Tipper ut på en ny hata-rockmusik-turné med sina kompisar nu? Senast hon var ute och snurrade blev ju Judas Priest stämda inför domstol för att ha orsakat två ungdomars död. Som tur var slängde domaren ut det målet. Men man vet aldrig vad som kan hända i det landet.

 13. Olaus Petri

  Varför är Annika Östberg med på bilden? Någon som som vet? 😉