Ny webbsida av Tim Ball

Jag rekommenderar er att ta en titt på Tim Balls senaste skapelse, webbsidan Dr Tim Ball. Tim Ball är författare till boken Slaying the Sky Dragon: Death of the Greenhouse Gas Theory och garanterat ett välkänt namn för många av er.

Kommentarer

Kommentera längst ner på sidan.

 1. Peter Stilbs

  Jag skrev om boken här tidigare.
  https://www.klimatupplysningen.se/2011/02/11/drakar-och-vaderkvarnar/
  Tim Ball är en av ca 10 författare – hans kapitel är om historien bakom klimatalarmism och IPCC, och är djupt insiktsfulla, med många intressanta detaljer och personuppgifter.

 2. Ann L-H

  Tack för tipset om Tim Balls webb. Jag har saknat hans artiklar på Canada Free Press en tid. Förmodligen är webbsidan svaret.

 3. Kent Forssgren

  Tim Ball har en en imponerade lång CV med en lika imponerande bredd; Från klimat via fåglar till kossor. Den komplexa Klimatforskningen behöver personer med ett brett kunnande. Det går inte att bara studera en komponent, t.ex. CO2, och tro att man förstår klimat. Man måste ha överblick. Det verkar Tim Ball onekligen ha. Har man den överblicken på klimatfrågorna blir man, inte skeptiker till larmen, man blir förnekare. Bredden på hans hemsida liknar lite bredden på vår TCS. Fast hans är en imponerande – one man show!
   
  Som ornitolog gillar jag detta arbete: ”The Migration of Geese as an Indicator of Climate Change in the Southern Hudson Bay Region Between 1715 and 1851”, Climatic Change, Vol. 5, No. 1, 1983a, pp. 83-93
   
  ”Technical Advisor to the Canadian Cattlemen’s Association”. Då borde han se nedanstående inslag med CongressmanTedPoe:
   
  U.S. Environmental Protection Agency, EPA, har presenterat nya riktlinjer för att reglera ”particulate matter emissions” = damm. Först får kossorna inte släppa sig. Nu skall dom inte heller få röra upp damm när dom betar! Detta kallar jag kreativ beskattningsplanering.
   
  http://www.youtube.com/watch?v=jWo64Dn1v58
  Tänk om vi hade sådana här riksdagsmän i Sverige
   
  Om ”particulate matter emissions” från EPA direkt.
  http://cfpub.epa.gov/eroe/index.cfm?fuseaction=detail.viewInd&lv=list.listByAlpha&r=219687&subtop=341
   

 4. Slabadang

  EPA ?
  Det är faktiskt bra att amerikanska fiolket i allt större utsträckning verkligen hatar EPA.EPA har totalt tappat kontakten med verkligheten med texter som är så snurriga så författarna måste gå på LSD. CO2 som ”polluter”  är ju att hävda att vatten kväve syre  och så skulle vara ”polluter”.
  Hoppas republikanerna stryper EPA till ett minimum och låter det spela sin gamla 32a fiol på en adress i norra montana där personlaen får leva så co2 snålt de vill.Den där Liza Jacksson är en manipulativ djälva orm!