Möjligt lyssnartips i dag – eller när det passar

sr
I torsdags intervjuades jag i 10-15 minuter på engelska för ett inslag för de internationella sändningarna från SR – det skulle i så fall sändas via Internet och andra kanaler (också någon gång i P2) med början 15.30 (?) i dag. Maria Wetterstrand skulle också intervjuas, och kanske någon mer. Ingen aning om hur det blir/klipps ihop – eller ens om det verkligen sänds. Reportern verkade i alla fall tycka att vad jag sade var intressant, och vi hade en längre för- och efterdiskussion. Det skulle handla om klimatfrågan inför valet – men jag kände inte riktigt igen det temat i de frågor jag fick kommentera. Länken är www.radiosweden.org – men den går vidare till SR’s vanliga webbsideträd. Det finns lagrade ljudfiler av tidigare program, och också podsändningar för dem som vill lyssna på sin mobil eller iPod.

Kommentarer

Kommentera längst ner på sidan.

 1. Steve

  ”Each day’s broadcast is available from around 15:30 hrs UTC.”  Universal Time Coordinated.   GMT sade man förr.  Lika med 17:30 svensk sommartid.

 2. Peter Stilbs

  Steve – det var det jag undrade över – eftersom reportern sade 15:30 – underförstått svensk sommartid. UTC betyder ju helt riktigt vad Du säger. Jag mailade reportern i går – men har inte fått svar ännu.

 3. bom

  Nå vad hände med interviewen? Och hur kan man höra den?

 4. Peter Stilbs

  bom: verkar som de satsade på minkar och prinsessan Viktorias påstådda mutbrott istället. Kanske det kommer någon annan dag – men jag tvivlar.

 5. bom

  Shitheads! Pardon my French.

 6. Steve

  Att höra Radio Sweden:  Gå till www radiosweden org (som för dig till sverigesradio se).  Där hittar du ”Latest program” uppe till höger att klicka på, plus ett ”30 day archive”.   
  –  Stockholmare kan ju testa 89.6 FM —  kl 2100–2130 Radio Sweden, 2230–0600 BBC World Service (Lö Sö -0700)
  Sölvesborg 1179 kHz tystnar 31 oktober, liksom kortvågs-sändningarna.  Kvar blir webben och (tror jag) satellit.
  Själv kommer jag nog hålla mig till BBC även i fortsättningen — musiken från Radio 2 i alla fall.  Swinging big band sounds t.ex., bland alla andra shower:
  http://www.bbc.co.uk/radio2/programmes/a-z

 7. Steve

  Med Total Recorder spelar jag in program och sparar ned på hårddisken, i olika (valfria) format.   Man kan ställa in slut-tid, och sedan låta programmet spara och avsluta.  För Windows, inte Mac.  Från $17.95 (Canada-dollar, tror jag), men börja med test-versionen, som är gratis.
  http://www.totalrecorder.com/downloads.htm

 8. Gunnar Littmarck

  Stort tack Steve, just sådant OT jag gillar.
  Ser fram emot intervjun, även om jag inte har så stora förväntningar..
   
  Det har jag däremot på den första timmen Peter får hålla i Slabadangs kanal.

 9. Peter Stilbs

  Senaste bud från reportern (som är ledig denna vecka) är att ”det borde komma i dag” – dvs vad jag förstår i en webbsändning med start 17:30 nu på onsdag – eller för den som vill – senare under de närmsta 30 dagarna. 
  Jag lyssnade lite i går på gårdagens, med en bärbar PC hemma – det blev då hackigt och hängigt – vet inte om det var allmänt eller lokalt problem.

 10. Peter Stilbs

  Nä – verkar enligt innehållsförteckningen inte vara med i dag heller …