Lyssna på Peter Stilbs

Ni som vill lyssna på Elisabet Höglunds intervju med Peter Stilbs bör knäppa på radions P4 på söndag mellan 13.15 och 14.00. Programmet är förinspelat och klippt och Peter har inte hört det själv, så det blir premiär för oss alla.

Kommentarer

Kommentera längst ner på sidan.

 1. Just nu pågår VM i orientering i Miskolc i Ungern. Passande då att påminna om Ferenc Miskolczi. Kommer några förvirrade i klimatskogen att hitta rätt ?

 2. Elling: En av mina bästa vänner, Marianna, bor i Miskolc. Jag har varit där flera gånger, dock utan att orientera.

 3. Peter Stilbs

  Jag måste bara påpeka att jag hade stränga tillsägelser att inte använda ”konstiga” uttryck och referera till personnamn och saker som den breda allmänheten inte kan placera – också att uttrycka mig maximalt förståeligt för samma skara.  Det var inte helt lätt – men det måste så bli – jag förstår. Sen är det ju en typ av program som innehåller musik och också ”lättas upp” genom att diskutera vissa av mina fritidsintressen.
  http://www.sr.se/sida/default.aspx?ProgramID=3164

 4. Labbibia

  Peter S
  Men jag utgår ifrån att ni pratar om ”klimathotet”?

 5. Peter Stilbs

  Jo – huvudtemat är ju ”klimatfrågan” – tyvärr blev mina åsikter lite konstigt beskrivna här (scrolla mycket långt ner)
  http://www.sr.se/cgi-bin/press/amnessida.asp
  (jag antar samma info kommer upp på sidan nämnd i #3 ovan) – men jag hoppas de klippt ihop på ett bra sätt.

 6. Labbibia

  Peter S
  Tack. Jag kommer att lyssna med båda öronen!

 7. Peter Stilbs

  Jag är tyvärr förhindrad att höra programmet direkt själv, men hoppas kunna bemöta kommentarer senare. En utlovad CD har jag ännu inte fått. Hoppas det blir lyssningsbart iallafall för den breda allmänheten.