Klimatdebat.dk

The Climate Scam har fått en ny länk – Klimatdebat.dk. Det är ett danskt forum som handlar om allt kring klimatförändring.

Kommentarer

Kommentera längst ner på sidan.

 1. Varsogod för den.  😉
   

 2. Carl Friis-Hansen

  Jag har läst igenom en del poster och fiender att blockans aktivitet är fallet till nära noll siden 2007.  Det mesta material är yt-daterat eller ett typisk dansk kompromiss mellan sanningen och politisk korriktighet.  Till gengäld var det en befrielse att läsa om Professor Ian Plimer’s bok Heaven And Earth och James Delingpole’s kommentarer dårtill:
  http://www.spectator.co.uk/the-magazine/features/3755623/meet-the-man-who-has-exposed-the-great-climate-change-con-trick.thtml

 3. Hallå Danmark, kan ni se till att f_cka upp högsta hönsenmötet i December på ät sätt bara ni danskar kan ? Keynote adress från Svensmark, sydjyllandsk dialekt som officiellt språk, rejält med Carlsberg Guld till de influgna, besök på snurrarna under kalla vindstilla vintermorgoner medan vi i Norge och Sverige kapar balanselen, utdeling av björnmössor, tal av en bakfull prins Henrik, utlottning av CO2kvoter på Tivoli etc

 4. AOH

  Bra Elling Disen och iktigast av allt är att Danmark passar pǻ att förbättra sin egen BNP med ordentligt pepprade priser. De ca 15. 000 K-talibaner eller fler tillbringar ändǻ dessa 2 semesterveckor pǻ alla andra skattebetalares bekostnad. K-talibanernas minne frǻn Köpenhamn skall helt enkelt vara:
  ”inget klimatavtal – ( spar miljarder till jordens befolkning ) och svinpriser hos de ”dejlige danske”

 5. AOH

  PS. Konferensdeltagarna har även en positiv sida – de är enkelt att lura dem med höjda priser, vilket deras CO2- sjuka bekräftar.