Gösta Walin om klimat på bokmässan

Jag vill passa på och tipsa er om att Gösta Walin kommer att hålla ett seminarium på årets bokmässa i Göteborg. Temat är ”Klimat­et som religion” och seminariet anordnas av Världen idag och Kanal 10.
Man kan se programmen på webben via www.kanal10.se. Klicka på Webbtv. Jag återkommer om exakt tid.
Uppdatering: Gösta Walin meddelar att seminariet är nu på lördag kl.10.

Kommentarer

Kommentera längst ner på sidan.

 1. Om du verkligen är intresserad av religion, så bör du ta del av den namninsamling som pågår just nu. Du når den via http://www.bildning.se
  Sen kan du gärna kommentera den med några rader på din blogg!

 2. Kjell N: Mitt huvudintresse är klimat, inte religion. Även om klimatfrågan ibland kan upplevas som en religion. 🙂

 3. Steve

  Biblioteksmässan i Göteborg — Lördag 27/9 kl 10.00,  Monter D06:09  — ”Klimat som religion”, Gösta Walin, professor och debattör, m fl.   Det läser jag i Världen idag.   Men man är så diskret!  Inget på tidningens web site, och inget i programmen för seminarier och miniseminarier från mässan.  Och inga detaljer på programöversikten hos http://www.kanal10.se.
  Så då får man väl heller inte nämna fredag kl 14.00 — Medierna i dag och i morgon.  Radio, tv, papperstidningar och bloggar.  Dick Erixon m.fl.
  Eller torsdag kl 15.00 — Försvara Sverige?  Hur ser hoten ut – och beredskapen.  Bo Pellnäs, Hans Bergström (DN) m.fl.  Fast torsdagen är ju inte avsedd för vanlig allmänhet, förstås.