En kalldusch för den globala uppvärmningen?

Ja, det är förhoppningen hos de hundratals forskare som deltar i nästa veckas klimatkonferens i New York. Läs denna underbara artikel i GOPUSA. Författaren heter Thomas Sowell och är Senior Fellow vid Hoover Institution, Stanford University.

Problemet är bara att de som propagerar mest för den av människan orsakade klimatkatastrofen troligen inte bemödar sig om att komma till New York. Det inkluderar nog de flesta journalister, skriver Thomas Sowell.

Det ska verkligen bli intressant att se om jag träffar på en enda representant för svenska medier på denna utomordentligt spännande tillställning.

Eder resklara,
Inga Dogmer

Kommentarer

Kommentera längst ner på sidan.

 1. Magnus

  Ser med förväntan fram emot texter från evenemanget!

  Skicka något du skriver till våra tidningar också! De borde rapportera, och står ju redan i skuld till läsarna när de knappt rapporterat om kylan som nu drabbar jorden och kanske 1000-tals döda (1000 har rapporterats bara i Afghanistan). Fågelarter som kom tidigare än normalt i Skanör tycks ha varit viktigare! 🙁

  Är det något folk borde vara deprimerade över är det falskheten i samhället; kollektivt inordnande framför fria tanken/individualism? Global warming passar nog progressivas fokusering på massrörelse framför fakta som handen i handsken, och är därför inget man släpper i första taget.

  Naturvetenskap är förstås oberoende dessa samhällsfenomen, men att denna fråga för länge sen blev (eller mer eller mindre sedan start var(?)) en ”bandwagon” står ju helt klart.

  Ska man vara glad för en kommande solaktivitetsminimum för att civilisationskritiker och kollektivisterna biter i gräset eller ska man främst vara orolig för allt lidande i dess spår?

  /Magnus Orerar

 2. Magnus

  Här förresten Melanie Phillips om att media uselt rapporterat köldkatastrof och att en liten istid kan hota.

 3. Anonymous

  Jag misstänker att det blir ganska tyst om konferensen eftersom Heartland anses vara för nära knutna till oljeindustrin (och förr tobakslobbyn). Synd att det inte var en mer neutral organisation som organiserade…

  Men som någon här sa, du kan ju själv skriva reportage och bombardera svenska media när du kommit hem..!

  /L

 4. gaaaz

  Vi väntar med spänning din rapportering därifrån!