Tege Tornvall på Newsmill

Tege Tornvall
Koldioxiden är inget gift utan all växtlighets livsnödvändiga näring, källan till atmosfärens syre och basen i hela näringskedjan. Mer CO2 stimulerar mer växtlighet – och mer näring för allt liv på jorden, skriver Tege Tornvall på Newsmill idag.
Läs och kommentera!
 

Kommentarer

Kommentera längst ner på sidan.

 1. Peter F

  Tänk om alla riksdagsmän kunde förmås (tvingas) läsa detta, vilken dröm.

 2. Peter F.
  Har skickat till dem. Ett fåtal läser.  Och lite mer 🙂
  ———————-
  Bästa riksdagskvinna och riksdagsman!
  Det är hög tid att granska vad det politiska projektet ”AGW” egentligen står för. Att okritiskt anamma vad IPCC  och EU påstår kommer att stå sig dyrt.
  Både ekonomiskt och politiskt.
  Jag avundas Tjeckien som har Vaclav Klaus som president. Han har genomskådat både IPCC och EU och handlar därefter.
  Han är en  klok och vis man och eftersökt som talare över hela världen
  Jag rekommenderar läsning av hans engelska texter:  Om du nu inte kan läsa Tjeckiska  😉
  om klimatet
  http://www.klaus.cz/clanky/2988
  om EU
  http://www.klaus.cz/clanky/3021
  Och en utomordentlig artikel skriven av Tege Tornwall  på Newsmill idag. Både kritiken och mängden kritiska forskare ökar från dag till dag
  http://www.newsmill.se/amne/klimatet-och-vetenskapen

 3. L

  Ingvar, bra initiativ, men jag undrar hur många riksdagsmän som ens vet vad AGW och IPCC står för. I deras värld heter det ”klimatförändringarna” och FN:s klimatpanel och dessa får man inte ifrågasätta utan att bli kallad ”klimatförnekare”…

 4. Peter F

  Ingvar #2
  Tack  
  Jag ser ett ljus i tunneln. (Eller är det bara tunneln jag ser) Kanske dom börjar läsa och sedan förstå för att därefter våga säga emot.  Jag tror att det parti som vågar resa sig ur klimathysterin faktiskt kan locka många röstare, eftersom det ju i grunden handlar om att vi måste värna om välfärd och utveckling samtidigt som vi inte kan förvägra utvecklingsländerna att just utvecklas. Idag är det bara KD och SD som inte har ett klimatagenda i partipolitiken. Nå`t för sossarna kanske.     

 5. Peter F

  http://andaslugnt.blogspot.com/

 6. Hans Danielsson

  Om man läser boken Knapptryckarkompaniet av A-M Pålsson får man en skrämmande bild av hur obetydlig påverkan en moderat riksdagsman har.Hela partiet styrs med järnhand av Fredrik F.Den som är ”lydig” belönas,den som är olydig fryses ut och får sin karriär förstörd.Det är minst av allt demokrati inom moderaterna.Moderaterna är i dag demokratins dödgrävare.Oavsett hur tokig en viss linje som moderaterna har valt än är ,törs ingen frondera.Jag kommer aldrig mer att rösta på m! 

 7. Peter F.
  I riksdagen finns det 3 kategorier.
   1. Klimatister
   2. Tvivlare
   3. Öppet kritiska
  Grupp 2 kan påverkas. Grupp 3 kan behöva ”Molariskt stöd”
  Så minst en gång i veckan skickar  info.
   

 8. Slabadang

  Hans D!
  Partierna har en gemensam liten politbyrå bestånde av två tre pers som gör upp i förväg vad partikamrterna skall tycka. Sverige är så centralstyrt att det är frågan om ens våra riksdagsmän kan påverka och med partipiskans funktion så får vi oftatst inte ens möjligheten att få reda på vad de olika folkrepresentanterna tycker. Drt är ett gemansamt prblem inom hela partioligopolet och ett mycket stort problem för demokratin när de som skall representera oss inte talar om vad de personligen står i frågan. Det gör att flokrepresentationen faktiskt inte fungerar.

 9. Peter F

  Ingvar ”7
  Känns bra att att infon skickas. Visste inte om det. Keep going.
  Hans # 6
  Skulle inte förvåna mig om M är första parti ut att ta avstånd från klimatfrågan. OT Svenska banker finansierar (utöver vi elbetalare) vindkraften idag med lån och återställingsgarantier. Jobbar själv i bank och ställer frågan,,,hur ska vi hantera kommande kreditförluster ?        

 10. Håkan Sjögren

  Peter F # 4 : Det har sina risker att ”se ljuset i tunneln”,för det kan ju vata ett nalkande tåg. Mvh, Håkan.