Resplaner

Tack alla som skickat resebidrag! Jag är oerhört tacksam för all er hjälp. Nu har jag bokat resan till årets Klimatforum. Det blir upp med flyg på fredag em, en natt på Hotell Adlon (som är ett av mina favvishotell) och tåg tillbaka på lördag em. Herr Crusell följer inte med men har lovat att ordna en riktig videokamera (!) och stativ. Än en gång: STORT TACK!

Kommentarer

Kommentera längst ner på sidan.

 1. Det mest meningfulla att göra på denna event är sannolikt bara att låta kamera gå och inte delta i ”debatten”. Vi vet ju hur effektfullt proffesionellt utförd klippning och små kommentarer är i att diskreditera eller indirekt framföra en åsikt.

 2. pekke

  Om du vill ha lite mer bidrag så kan du maila ett kontonummer så ska jag lägga in några hundringar.

 3. Iven

  Håller i viss mån med Elling. Å andra sidan har man på Klimatforum 2009 byggt upp en bastant AGW-front som, om den punkteras med lämpliga frågor, kan väcka eventuellt närvarande mediers (pressens) intresse.

 4. Iven, jag menar att sådana punkteringar nästan är ett jobb för retorik- och mediaproffs. I alla verbala och teatrala  fajter – investorer, politiker, rättsalen –  rörande subtila och komplexa kunnskaper måste man hålla seg med karismatiska och hårdhudade typer som på förhand blir briefade av oss backbenchare som vet.  Jag vet själv hur svårt det är att framföra motvalls kärring om en inte är förberedd på skiten i fläkten.

 5. AOH

  Fint att du deltar — Lite skämt : tur att inte Klimatforum hålls i Berlin med Hotel Adlon (lyx, lyx, lyx ) som favvishotel ☺☺☺☺ — dock vore det dig väl unnat —

 6. AOH

  maggie — kolla om tillstånd för filmning på Klimatforum 2009 — övertala isåfall UI att det gagnar deras sak —-

 7. Claudius

  Maggie, för lite framförhållning: Tänker du bevista Det Stora Mötet i Köpenhamn, i december?
  I så fall bör vi bygga upp ett resekonto åt dig för det.
  Men kanske är det ingen större mening att lyssna av de troendes och redan frälstas interna överläggningar? Vi vet ju redan att det är ren och skär fåfänglighet.

 8. Claudius: Som tur är bor jag nära Köpenhamn så reskassan dit behöver inte vara stor. Däremot måste man vara ackrediterad journalist för att få delta. Jag jobbar på det…

  Däremot tror jag att jag ska instifta en insamling till en resa till nästa års Heartlandkonferens som blir i Chicago.