Nytt kommentarsystem

Denna helg kommer jag att byta till ett nytt kommentarsystem som heter Disqus. Fördelen är bl.a. att man kan få trådade kommentarer, dvs. att ni kan svara på originalinlägget eller någon av kommentarerna. Det blir då lättare att följa diskussionen. Ni kan även anmäla olämpliga kommentarer.
Man kan skriva kommentarer som gäst och man kan även i fortsättningen vara anonym. De som vill kan logga in med sitt Facebook eller Twitter-konto. Man kan även lägga upp ett konto på Disqus. I fortsättningen kommer alla kommentarer att läggas ut direkt. Även de som kommenterar första gången blir alltså godkända direkt. Samma sak gäller kommentarer med länkar.
Jag hoppas att övergången sker smidigt och att ni gillar det nya systemet. Om det är något ni undrar över så skicka ett litet mail så svarar jag och förklarar.

Kommentarer

Kommentera längst ner på sidan.

 1. Åke Rullgård

  Jag vill inte framstå som konservativ men jag tycker att nuvarande system med numrerade kommentarer fungerar mycket bra och hoppas att det nya systemet inte innebär några strukturer och kontooptioner som tillkommit på grund av följd av ovist nit gör kommenterandet komplicerat.

 2. Torsten Wedin

  Var inte orolig Åke, det kommer att bli lättare. Idag kanske du måste skrolla igenom 200 kommentarer för att hitta kommentaren till kommentar nr 3, t.ex.
  Ute i stora världen (Internet) är det, som jag tror att det nya systemet kommer att innebära, redan gällande standard.

 3. Åke Rullgård

  Re #2 Torsten Wedin:
  Hoppas det blir som du säger. Huvudsaken är att man enkelt och entydigt kan referera till kommentarerna.

 4. Tege Tornvall

  Bara en koll.