Lite fredagseftermiddagskul

moredata
Jag tänker gå hem i alla fall  … ha en bra weekend
(Klicka för större bild)

Kommentarer

Kommentera längst ner på sidan.

 1. Rolig  bild  #L#

 2. Labbibia

  Rosenhane
  Så här kan det bli när man ibland inte kan hålla en passande allvarlig ton. Från ett Flamländskt debattprogram……tror jag.
  (PK-Känsliga personer varnas)
  http://www.youtube.com/watch?v=up0dT1mBYzA

 3. Rosenhane

  Labbibia,
  den är helt suverän. Tänk dig, så långt från politiskt korrekt man kan komma.
  Hade det hänt här hade programledaren och hans familj varit körd för tid och evighet och snarast behövt lämna landet.
  Har den här varit på tapeten förut?
  YouTube – Anders S. Nilssons stora skrattanfall

 4. Rosenhane

  Labbibia
  Det blev fel, här är den riktiga:
  YouTube – Parlamentet 2009: Vad är lattjo lajban?

 5. Labbibia

  Rosenhane
  Stort tack, nu har jag hämtat mig……..
  Växlar in på ett annat spår.
  http://www.youtube.com/watch?v=MpdYytlGTFU&NR=1

 6. Gunnar Strandell

  Dagens citat från SMHI:s hemsida:
  MEST SNÖ PÅ SNÖLÄNDSKA HÖGLANDET

 7. Carl-Axel

  Nu blir jag riktigt orolig för vädret i Cancun, regn 4 dagar i rad, tur man inte behöver betala biljetten.
  PS kan nån tipsa om det finns ngt bra ställe att snorkla, det gäller att passa på innan alla korellerna försvinner på grund av temp. ökning/försvinner på grund av försurning.

 8. Staffan D.

  Mer veckoslutskul:  CCX stänger!  Chicago Climate Exchange.  Sedan 2003 har man köpt och sålt (frivilliga!) utsläppsrätter.  I maj 2008 sålde man 10 miljoner ton ”carbon permits”.  Inte undra på att grundaren, Richard Sandor, av Time kallades ”en planetens hjälte”!  
  –  Men nu är det slut.  Kongressen kommer inte att ta cap-and-trade-lagarna, och därför är företagen inte intresserade.  (Jo, man fortsätter med det i Kalifornien, USA:s blivande fattighus.)
  –  Kul!

 9. Staffan D.

  ”På årsdagen av Climate Gate visar vattenmelonerna sin rätta färg”.  James Delingpole i The Telegraph’s blog:  ”Gröna utanpå, röda inuti …  Allt är i själva verket en marxistisk övning i att utnyttja minoritetens missnöje och fördela rikedomarna globalt.”  Eller som Edenhofer säger i NZZ:  ”Man måste göra klart att vi omfördelar världens rikedomar med klimatpolitiken … Man måste göra sig kvitt illusionen att internationell klimatpolitik har med miljön att göra. Det har den nästan inte alls numera” !
  – Eller minns ni lord Stern från Sternrapporten?  Han som ville att vi alla skulle bli veggies för att planeten inte skulle gå under.  Denne lord Stern (av Brentford!) tror att han kan styra USA:s ekonomiska politik.  Om USA inte rättar in sig ifråga om CO2-utsläppen kan följden bli en internationell handelsbojkott!  Europa och Fjärran Östern (sic) kommer inte att tolerera att konkurreras ut av amerikanska bolag som inte betalar för sina utsläpp! 
  – Vi riskerar, säger Delingpole, att det går för EUSSR som för USSR.  Med skillnaden att det blir de gröna vattenmelonerna som knäcker samhället.
  http://blogs.telegraph.co.uk/news/jamesdelingpole/100064423/on-the-anniversary-of-climategate-the-watermelons-show-their-true-colours/#disqus_thread

 10. Pingback

  […] av konspirationsteorier om låtsasskandalen ”Climategate” respektive tragiska försök till ”humor” bör ignoreras, om inte annat så av medkänsla med de stackars […]