Ikväll: Klimatsalong

Med kort varsel kastade Susanna Baltscheffsky in handduken. Hon vill inte längre inleda UWAB:s klimatsalong. Varför? Ja, det kan man undra. Har hon hört att den ondskefulla Maggie från The Climate Scam tänker närvara och möjligen ställa jobbiga frågor? Eller är hon bara hemma med sjukt barn?
Istället för Susanna B träder Lars-Eric Bränfeldt från Affärsvärlden in. Han ska tala om sin syn på hur media rapporterar i klimatfrågan. Klimathotet har onekligen skapar en hel del affärer, så där finns det mycket att tala om. Men hur påläst är Lars-Eric Bränfeldt när det gäller rapportering i övriga medier? Har han detaljstuderat SvD, DN, Sydsvenskan, Expressen, Aftonbladet, Sveriges Radio, SVT, etc.?
Det kommer att bli intressant att höra vad Bränfeldt har att säga. Ni får gärna skicka in frågor som ni vill att jag försöker ställa till Lars Eric-Bränfeldt. Jag lovar att göra mitt bästa. 🙂

Kommentarer

Kommentera längst ner på sidan.

 1. Ser fram emot tillställningen med stor förväntan…

 2. Ingemar

  Jag tror att han är rätt påläst och känner till en del skeptikerargument. Jag tror också att han tom är rätt öppen och intresserad av en mer fördjupad debatt. Men det är bara spekulation från min sida.

 3. Det blev ju en överraskande intressant diskussion. Trevligt att träffas irl!

 4. Anders E: Nöjet var lika mycket på min sida. Jag tyckte också att det var mycket givande. Jag ska ta till mig allt det jag hörde och försöka förverkliga några av idéerna på bloggen. Ha en go’ kväll, Anders!

 5. Patrik

  Nu e man ju inte alls nyfiken. 🙂
  Kul att det var givande iaf. 🙂

 6. Gunnar Littmarck

  Varför fick inte jag vara med… *snyft*…
  Fattar jag sänker alla…
  men var inte så stöddiga då.
  Hur går det Calle?