Gästinlägg till Klimatupplysningen

gästinlägg

Läsare av denna blogg är alltid välkomna med gästinlägg. Det har varit lite tunt med sådana på senare tid så jag tänkte att det kunde vara dags att gå ut med en uppmuntran, och lite instruktioner.

Här är det enklaste sättet: Ett förslag till gästinlägg skall vara skrivet som ett word-dokument, med bilder, diagram och länkadresser placerade där de är tänkta att vara i det publicerade inlägget. Det möjliggör redigering och inläggning. En lagom omfattning är en till två A4-sidor text. Till skillnad från papperstidningar så finns det i princip inga tekniska eller kostnadsmässiga begränsningar för längre inlägg, men läsbarheten ökar om det inte är för långt. Alla engelska citat skall helst vara översatta till svenska.

Skicka ditt förslag till undertecknad, ingemar.nordin@liu.se. Min mail-trafik är hög om dagarna så jag hinner inte alltid svara på enbart tips. Men ett rejält gästinlägg om något som ligger inom bloggens områden (klimat och energi) kommer alltid att läsas och besvaras.

Om ditt förslag godkänns som ett inlägg så förväntar vi oss en viss medverkan från din sida i den påföljande diskussionen. Det är ju det som gör blogg-mediet levande!

Välkomna!

Ingemar Nordin

Kommentarer

Kommentera längst ner på sidan.

  1. Gunnar Strandell

    Bra initiativ!
    Håll högt i tak och ge inläggsförfattare möjlighet att själva ändra i sina stycken innan de refuseras för att de slår i taket.
    Prioritera inlägg som har en positiv syn på framtida utveckling för människor och natur på jorden.