FreedomFest Stockholm 2011

FreedomFest Stockholm 2011
Den 14 maj är det premiär för FreedomFest i Stockholm.
Så här skriver arrangörerna på sin hemsida:
”I dessa tider av tilltagande statlig och överstatlig centralstyrning, propaganda, politisk korrekthet, utfrysning av avvikare/skeptiker och sanningssägare, detaljreglering av privatliv och skola, indoktrinering, övervakning, ekonomiska villoläror, skattemässig konfiskering med mera, har vi det stora nöjet att kunna bjuda dig till en uppfriskande dag i frihetens tecken.”
Bland talarna finns (förutom undertecknad) Henrik Alexandersson, Tanja Bergkvist och Philip Lerulf.
Det finns 120 platser så anmäl er tidigt! Deltagande kostar 300 riksdaler.
PS FreedomFest kommer ursprungligen från USA, där det årligen arrangeras i Las Vegas.

Kommentarer

Kommentera längst ner på sidan.

 1. Lejeune

  OT, så här på söndagsmorgonen: Jacques Wallner på DN har skådat ljuset:
  http://www.dn.se/motor/jacques-wallner-lastbilen-ar-boven-i-dramat
  …..vi är grundlurade!

 2. Slabadang

  Ohhh Yeeeeeeees!!! 🙂 🙂 😉
  Maggie Maggie Maggie
  Här har vi ett möjligt fundament till en revolt mot prussilusksamhället.
  Här känner man sig hemma.Här känner man sig fri och förstådd.Här får våra oorganiserda men gemensamma värderingar ett forum att utveckla till en återdemokratisering och återstabiliserande av Sverige för en mäsnkligare utveckling.Revolten mot våra politruker måste komma i organiserad form.
  Detta kan vara den nya plattformen för en folkvilja som eldrig samlats eller gemensamt uttryckts.
  Det är så kul Maggie! Jag har länge känt hur vinden faktiskt håller på att vända nu börjar motståndet äntligen ta en organiserad form.Mitt inlägg
  https://www.klimatupplysningen.se/2011/03/13/fler-jordbavningar-tsunamis-och-vulkanutbrott/#comment-204043
  kan knappast sitta bättre som smäck på vad som måste ändras men först inses.Håll i hatten vårt kära politiskt korrekta etablissemang för nu djävlar kommer ni få åka. Vi har en herl sopsäck full med felfördelade ansvar som skall tillbaka på sin ursprungligt givna plats.
  Bezmenovs föredrag borde ingå som förstudie materlial innan seminariet börjar. Fler måste förstå ”the big picture”.
  Ohhh man va jag älskar Nätet och vad jag beundrar och tackar dig Maggie för ditt initiativ till TCS.Modigt och efter ett civilkursge jag beundrar och uppskattar. Vi måste bara sluta vara trevande artiga och osäkra på om vi har rätt eller ej.Vi måste bli betydligt kaxigare i kraften av relevansen.

 3. Ture Marklund

  Sika tillsammans med vägverket tog fram och redovisade att persionbilar under 2007 släppte ut 11,6 miljoner CO2 och lastbilarns under 2007 släppte ut 5,6 miljoner ton CO2. Från 1991 till och med 2007 hade utsläppen från bilar minskat med 10% och för lastbilar ökat med 43% under samma period. Bedömningen var att lastbilarna inom ett antal år skulle vara ikapp personbilarna vad gällde CO2 utsläpp. Personbilarna klarade målsättningen att till och med 2008 minska sina utsläpp med 10%(från 1991)
  Jacques Wallner är helt på rätt spår

 4. Lena Krantz

  Sådär, nu har jag betalt och ser verkligen fram emot dagen i maj i Gamla Stan (kan det vara bättre)! Det är ju precis detta jag egentligen slåss för, dvs för den fria tänkande människan och emot den skuldtyngda indroktinerade dito.

 5. Lena Krantz

  Lejeune #1
  Såg det igår och lämnade en kommentar. Det är skönt att se att vissa faktiskt börjar se den systematiska indroktineringen. Varje röst ger en smula hopp.
  😉 

 6. Staffan D.

  Mises-institutet är libertarianer.  Se upp så att inte klimat-kritiken blir ”ett libertarianskt påhitt”!  Även socialdemokrater bör kunna medge att om juli månad var varmast på 1760-talet i Uppsala, med 18,1ºC, och kallast på 1960-talet, med 15,4ºC, så är risken att vi nu dör av värmeslag inte överhängande.   (1990-t  17,0ºC, och 2000-t  17,8ºC)
  (20,3ºC i juli år 1994?  Visst, man måste tillbaka till 1901 (20,7ºC) och 1914 (20,8ºC) för något värre.)

 7. Anders L

  ”I dessa tider av tilltagande statlig och överstatlig centralstyrning …”
  ?????
  Är det något som har kännetecknat de senaste tjugo-trettio åren så är det väl en trend mot avreglering, privatisering, sänkta skatter osv.
  Detta är inte bara att slå in en öppen dörr – det är ett slag i en dörröppning där dörren sedan länge är nedmonterad, bortforslad och uppbränd.  🙂

 8. Engage

  Anders L #7 På vilken planet levde du senaste 20-30 åren?
  Missade du tex både EUs och övervakningsamhällets framväxt? ”Kunskaparnas” (universitetsanställdas) nära totala ekonomiska underkastelse och ledband till politiken? PK-rörelsernas mediaövertagande?
  Så passande att välja 20-30 års perspektiv för skattetrycket. Jämför istället så långt bakåt du vill i historien fram till nu, och inse att Sträng/Palme-erans skattetryck var en parantes som knappast arbetande människor accepterar numera. Var det var femte förvärvsarbetande som röstade på sossar i senaste val?

 9. Jan-Erik S.

  Hmm…max 120 personer???
  Varför inte större lokaliteter?
  Är intresset verkligen inte större?

 10. Vi ser gärna att det blir vida överbokat i god tid innan 14 maj, för då uppgraderar vi till större lokaler. Således: Ju tidigare folk bokar in sig dess bättre.

 11. Jag har anmält mig!
  Och apropå artikeln i DN…….till och med den annars fortfarande ”myndighetstroende” svågern reagerade starkt på den.

 12. freetheworld

  Tack för att Tanja Begqvist ska va med!!! Den klokaste kvinna jag läst!!

 13. Torsten Wedin

  Jag har anmält mig och betalt!
  Totte

 14. Karin

  Slabadang #2
   
  Bravo!! Super!!  🙂  🙂  :).  Just vad vi behöver! En positiv folkmassa som tar ansvar för livet i sina egna händer! Om det inte vore så långt till Stockholm…
   
  Jag tackar för ditt superba inlägg som du länkar till här!! Precis vad jag försökt framföra länge, fast inte lyckats få till det så klart och bra som du!  Och ingen vill ju tro det, heller! Välkommen till klubben! 😉
   
  Har du länken till det föredrag av Bezmenov du syftar till?
  Här är en länk till en intervju av Bezmenov som Edward Griffin gjorde redan på 80-talet. En tidigt vaken man, det! Ja, båda två!


  http://www.youtube.com/watch?v=RS8LA-5fmrs

 15. Håkan Sjögren

  maggie! Är jag anmäld eller ej? Jag fick strul med datorn i kombisation med min ovetenskap om vissa datatermer. Mvh, Håkan.

 16. Torsten Wedin

  Håkan Sjögren #15:
  http://www.youtube.com/watch?v=JaUULepIpbA
  Mvh Totte

 17. Hmm, gräddan Sveriges dissidenter samlade mindre än ett stenkast från platsen för Stockholms blodbad. Måtte det inte vara ett bakhåll!

 18. Torsten Wedin

  TCS:are anmäl er, efterfesten kan bli kul!
  Totte