För er som inte tröttnat…

Afton

Aftonbladet tog just in detta. Olle Häggström överträffar sig själv igen.

Länkarna är här, respektive här.

Kommentarer

Kommentera längst ner på sidan.

 1. Tege Tornvall

  Om vi skeptiker/realister håller oss till sakfrågan utan personangrepp, vinner vi respekt och förtroende. Jag ber alla att vänta en stund, läsa igenom igen och vid behov tvätta bort överdrifter och otidigheter innan ni sänder iväg. Glad helg!

 2. pekke

  Han är riktig rolig Olle H.
  En riktig stjärna som vi säger här i Värmland.

 3. Lejeune

  Olle Häggstöm måste existera i ett parallellt universum, där allt förvrängs och reflekteras i en skrattspegel.

 4. Olaus Petri

  Jösses, Olle skränar som en brådmogen tonårsflicka som propsar på att hennes partyklänning inte alls är för kort trots att den slutar strax nedanför naveln.
   
  Men visst, underbart är  kort(tänkt)! ;-9

 5. Detta ör egentligen bara en re-hash av vad Olle H framförde på en vetenskaplig konferens i Vemdalen tidigare i år. Återigen vill han ge sken av att vara Sveriges ’klimatskeptiker-kännare’ men fäktar ju bara mot de hans egna vulgo-versioner av skeptiska invändningar. Om han verkligen inte har förstått mer än det han redovisar här är det inte något alls bevänt med hans förståelse av klimat och debatten. Och alternativet är ju inte mer smickrande …

  Men vad Olle H skulle syfta på med ’självinsikt’ är fullständigt nebulöst för mig efter att ha läst många av hans utfall …

 6. Cristian

  Jonas: Jag reagerade också på att han använde ”självinsikt”, inget som direkt kännetecknar mannen ifråga! 🙂

 7. Ingemar

  OH hade då inte mycket att komma med: någon skrattade högt vid ett framträdande där han var med. I övrigt bygger han bara på hörsägen. Om det förekommit hotelser av t.ex. den typ som förekom på Greenpeace-bloggen häromdagen så borde det vara möjligt för AGW-arna att lägga fram bevis. Det vore ju en fördel att ha något konkret att diskutera och inte bara löst prat.
   
  Ni glömmer väl inte bort att läsa SI:s inlägg också! 🙂

 8. Björn

  Det är en märklig argumentationsteknik denne professor Olle Häggström använder. Han använder ord som trakasserier, huliganism, kriminalitet och mordhot för att värja sig mot de som framför kritik mot AGW. Han nämner inte att det finns en internationell kritisk expertkår som har en annan vetenskaplig åsikt om klimatets orsak och verkan. Skall man framföra kritik skall den vara sakligt underbyggd och inte som i hans fall, ett mobbaraktigt utfall mot väl så teoretiskt insatta kritiker till en obevisad och konsensusförklarad klimatmodell.

 9. Håkan Bergman

  Hade ett ärende ner till centrum inför helgen och fick en sorglig illustration till det här. På en parkering ett par kvarter bort stod en Cheva van med två platta och två halvtömda däck, man kan ju bara hoppas att farbror blå kom mitt i ”planeträddningen”! Hur långt tänker såna här människor, kärran är en typisk jobb-bil, ägaren kanske har jobb med jourtjänst, kanske nåt samhällsviktigt som måste fixas? IDIOTER!

 10. Simon

  SI:s inlägg är spännande. Det är alltså Bert Bolin som ligger bakom alltihop? Lars Bern skrev ju nyligen att det var engelsmännen.

 11. Jag tror det var M Gandhi som sade: ”First they ignore us. Then they laugh at us. Then they fight us. Then we win.” Olle H verkar ha nått stadium tre.
    Klimatalarmisterna har sannerligen öst okvädningar av alla slag på klimatkritiker. Skulle det vara så att de bemöts med samma medicin som de själva använt länge, må det vara hänt, men anser jag inte att de har ett dugg att klaga på. Olle H bör sopar rent framför egen dörr innan han kommer med sina irrelevanta påståenden.
  –Ahrvid

 12. Pehr Björnbom

  Jag läste just SI:s debattartikel i idag i AB.

  Grattis till en utmärkt artikel”

 13. Inge

  Stockholmsinitiativet skriver balanserat och informerande medan Olle Häggström bara staplar klagan. Hoppas de flesta oinformerade som läser artiklarna kan se skillnaden i graden av seriositet.