For a good cause

Herr Crusell låter hälsa att Bluetooth precis startat en webbkampanj tillsammans med Kiva. Den som går in på Bluetooths hemsida och klickar på ”Click to care” medverkar automatiskt till att Bluetooth skänker en dollar till Kiva. Om man dessutom loggar in via sitt Facebook-konto så skänker Bluetooth ytterligare en dollar.
Visst är det lite business, men det är för en god sak.

Kommentarer

Kommentera längst ner på sidan.

 1. Tege Tornvall

  Mikrolån är vad jag förstår en kraftfull hävstång för utvecklingsländer – särskilt om de ges till kvinnor. TV-bilder från protestaktioner från dessa länder visar idel gormande män. Kvinnorna har nog fullt upp med att ta hand om sina yngre och även förment vuxna barn, särskilt de manliga.

 2. Tege Tornvall #1
  Mikrolån verkar fungera bra. Precis som du säger.
  Du fyller på inlägget med att beskriva hur män protesterar, och avsluta med att ”Kvinnorna har nog fullt upp med att ta hand om sina yngre och även förment vuxna barn, särskilt de manliga.”
  Jag förstår vad du menar, men hur ska läsare med förutfattade meningar tolka det du skriver?

 3. Uffe B
  Du kan väl tolka det som att skrikande arga unga män med knutna nävar och plakat med agressiva texter gör sig bättre t  korta TV-klipp och reportage än kvinnor som tvättar dessa mäns smutsiga kläder och lagar mat sa att de kan äta när de kommer hem efter en ansträngande dags ’kamp’ …
   
  Dvs sedvanlig medielogik.