En godnattsaga från Al

Al_s_Bedtime_Story

Kommentarer

Kommentera längst ner på sidan.

 1.  

 2. Hej Maggie, jag klistrade in en jätterolig grej med Al Gore men det funkade ej.
  Inför onsdagen, hur är upplägget eller rättare sagt finns det något?
  Vilka väntas komma förutom du och dom tre små gri…?

 3. Rosenhane: Det enda jag vet att vi kör igång kl 12. Först ska var och en av paneldeltagarna få några minuter på sig att kommentera själva temat och därefter blir det frågor och diskussion. Förhoppningsvis sköter sig alla som de ska och vi kan gå hem direkt utan att behöva besöka akuten. 😉

 4. Maggie, ok då lämnar jag den skottsäkra västen hemma. 🙂

 5. Labbibia

  Maggie
  Jag har anmält intresse, och kommer förhoppningsvis att hinna dit i tid.
  Angående själva debatten, så har du ju redan fått ett försprång med ungefär 100-0.
  Climategate, och  svenska Mainmedias reaktion (aller snarare brist på reaktion) gör ju att det är rena massakern innan debatten ens börjat.

 6. Steve

  De högsta halterna som hittills har uppmätts av koldioxid i atmosfären rapporteras nu (!) inför det stora klimatmötet i Köpenhamn om ett par veckor. SR Ekot kl 20:32, 23 nov:
  http://www.sr.se/ekot/artikel.asp?artikel=3258920
  Karbon-halten går rakt upp i skyarna, säger SR — och lik f-b-t är det samma gamla kyliga tråkiga höstväder här som vanligt.  Och USA har haft en osedvanligt sval sommar och höst.   Och i Kina snöade det rejält, långt nere i söder…  Gamla stötar som jag är fullkomligt säkra på att vädret är ungefär som det alltid varit. 
  .    Händer det aldrig att COP15-eliten kommer ut i skog och mark någon gång?  Är det bara till att sitta hemma på kontoret och göra datorsimuleringar?  Kommer kanske CRU med nya, eh, förbättrade indata varje vecka?

 7. Robban

  Jag kommer och kollar debatten, det kan bli intressant. Jag har tyvärr lyckats missa att anmäla intresse förrän nu i kväll/natt via mail, hoppas jag kommer in ändå.
  Hoppas det blir tid över att byta några ord med både likasinnade och motståndare mot vilka jag har rykte om mig att kunna vara lite ”giftig” ibland 😉

 8. Åke Rullgård

  I morgonens, den 23 nov 2009, rapporter om att ”den högsta koldioxidhalen som någonsin uppmätts” förekommer inga sifferuppgifter vare sig om den påstådda absoluta nivån eller det senaste årets ökning som påstås vara mycket stor. Är den påstådda ökningen signifikant? Därom sägs inget trots att det finns etablerade statistiska metoder för ananlys av signifikans i ändringar. En sådana analys borde ha genomförts och presenterats tillsammans med använda mätresultat om ändringarna. Men en analys av signifikansen i ändringarna hade kanske visat att dessa inte är något att göra en larmrapport om.