Debattartikel av Lars Cornell

Vår tids häxa heter koldioxid

Ja det är rubriken på en artikel i Västervikstidningen skriven av Lars Cornell. Kommentarsmöjligheten är öppen så gå gärna in och skriv en kommentar.
 

Kommentarer

Kommentera längst ner på sidan.

 1. Daniel C

  Suveränt. Vad finns att tillägga?

 2. Joel

  Fasen. Jag ville kommentera en kommentar, men man måste vara registrerad. Och när jag försökte registrera mig hände inget när jag klickade på länken. Och nu måste jag jobba…
  Min icke inlagda kommentar, om någon är intresserad:
  Har ”priskrigare” tänkt på att de rena människovänliga industrierna som vi lägger ner hos oss, på grund av olönsamhet som uppkommit och fortfarande uppkommer genom vår vansinniga energipolitik, oftast återuppstår i exempelvis Kina, där miljö och människa fortfarande till största delen behandlas som skit? 

 3. Bertel

  Lena K
  Tack för tipset och artikeln var mycket läsvärd.

 4. Björn

  En välskriven artikel av Lars Cornell. Artikeln speglar att Lars är väl insatt i klimatproblematiken. Jag håller med om att vi inte borde slösa bort vårt välstånd till ingen nytta. Men Miljöpartiet håller inte med, för de tycker att det är värt att offra vår natur, ekonomi och välstånd på att bekämpa koldioxiden. Åtgärder som ingen vet om de har någon effekt och som är baserade på en obevisad hypotes om koldioxiden som drivande av klimatet.

 5. Mycket bra artikel. Försökte också registrera mig men det fungerar inte.
  Klicka här står det, klickar och inget händer

 6. ThomasJ

  Lena Ek i ATL, debattartikel:
  http://www.regeringen.se/sb/d/15770/a/184031
  Som ’motvikt’ till Lars Cornells utmärkta debattinlägg…  😉
  Mvh/TJ

 7. Errbe

  FLER ASSOCIERAR TILL HÄXOR
  http://everykindapeople.blogspot.com/2012/01/haxorna-gor-lika-mycket-som-koldioxiden.html
  Kanske litet överdrivet, för det är väl möjligt att koldioxiden gör lite grann i alla fall. Fast vi vet ju inget om häxorna heller. . .