Bidra till en ännu bättre blogg!

Tack för att du läser The Climate Scam! Nu kan du hjälpa mig att göra bloggen ännu bättre genom att svara på några frågor i formuläret som du hittar här.

Skärmavbild 2010-02-01 kl. 15.14.23

Dina svar är helt anonyma och endast avsedda att ge mig lite vägledning i hur jag bör arbeta vidare. Jag skulle vara väldigt tacksam om även du som normalt sett inte kommenterar på TCS gör din röst hörd på detta enkla sätt. 🙂

Tack på förhand! Resultatet av undersökningen kommer att redovisas inom en snar framtid.

Kommentarer

Kommentera längst ner på sidan.

 1. CecilB

  ”Svara på  på” <- ett litet fel?

 2. CecilB

  Ursäkta. Läste en gång till och nu fick jag ihop det. 🙂

 3. Patrik

  Svarat! 🙂

 4. Gösta Walin

  När journalister får för sig att göra ändringar i produkten något som i branschen kallas ”omgöring” säger man alltid till läsekretsen att man nu skall göra tidningen ”ännu bättre”. Jag har alltid uppfattat detta som självbelåtet skryt.
  Din blogg är bra och kan säkert göras bättre, men ta bort ”ännu”.
  Lycka till med att göra bloggen bättre.

 5. Som gammal murvel håller jag helt med Gösta Walin. Din blogg är bra och jag har gett några personliga kommentarer i formuläret. Good luck!

 6. Jonas B

  Här är ännu en gammal murvel som svarat. Fast ärligt talat hade jag svårt att komma på något som skulle göra TCS ännu bättre.  Det här är en av de få sidor jag läser minst en gång dagligen. Ett krav för att hålla sig uppdaterad!