Allvar eller satir?

Ja, avgör själva.

Taco Bell’s New Green Menu Takes No Ingredients From Nature

Kommentarer

Kommentera längst ner på sidan.

 1. Lars Bern

  Ja är det inte ett tidens tecken att man inte med säkerhet kan avgöra om det är allvar eller satir. Så förstörda är vi av alla klimatsmarta stolligheter.

 2. Inge

  Eftersom jag är födoämnesallergiker måste jag ständigt läsa innehållförteckningen på varorna. Har bl.a. hittat att det finns glass som inte verkar innehålla någon naturlig ingrediens så jag är inte förvånad.
  Jag har förresten en hel del problem. Det började med björkpollenallergi och fortsatte med nötter mandel o äpple på 60-talet. Idag kan jag inte äta någon frukt alls, en del grönsaker eller en del bär eller örtkryddor. Senast fick jag byta antihistamintablett, ge upp margarin och fisk så det börjar bli svårt att överhuvudtaget hitta något jag kan äta. Lite off topic men innehållsförteckningarna är livsviktiga för mig. Jag får trögt att andas och det kliar överallt om jag ”fuskar”.

 3. arga gubben

  Satir!?   Jag som var på väg till bilen för att ta en sväng till TacoBell och rädda världen!!!!

 4. fogge

  Nu finns det även Klimatpsykologer, efter vad jag sett på SVT;s sida.
  Underförsått att alla som inte accepterar AGW är ett fall för psyksoffan. För något fel måste det väl ändå vara?
  Ibland undrar jag om det inte är hjärnskrynklarna själva som mår dåligt, eller vill de passa på att sko sig på människors påstådda klimatångest?

 5. Gunnar Littmarck

  Richard Lindzen är gloobal uppvärmnings förnekare, med stöd av mätdata.

 6. Gunnar Littmarck

  Jag undrar hur många som får sin inkomst p.g.a. dagens CO2-hot?
  Jag fick en mindre chock då jag läste om G8 efter nyhetsinslaget på BBC.
  Antag att världens klimatforskare med inrikting atmosfärsfysik, unisont förenade sig med Richard Lindzen och gick ut med en rapport som visar vad alla som tänker och har pluggat en aning kan se.
  Lek med tanken…
  Vad skulle ske?
  Så många har målat in sig i ett hörn.
  Richard misstänker att akademiker är mer troende, kan bero på att de känner sig dumma av att leva omgivna och beroende av tekniker de inte förstår, så får de veta att de som inte tror på CO2-hotet är dumma och de som tror är smarta.

 7. Iven

  Mest fascinerande är Taco Bell´s representantens slutkläm, att man utvecklar nu en metod att kunna recykla allt avfall och återanvända detta, inklusive sugrör, pappersservetter, plasttallrikar, matrester mm. vid tillverkningen av 100% Unnatural Food-produktionen. Och att kunna värma maten klimatvänligt, eftersom den värmer sig själv i en kemisk process efter att man fuktat anrättningen med lite vatten!
  Det är en fantastisk framtid vi går tillmötes – med AGWscam, utsläppsrätter och alla de andra klimatvänliga uppfinningarna! 🙂

 8. Thomas

  För eventuellt humorlösa som Iven så är the Onion en satirtidning.

 9. Iven

  Thomas # 8:
  Tack att det finns så humorstinna, upplysta personer, som kan tala om för oss ”eventuellt humorlösa” även självklarheter, som vi utan pekfingerfolket aldrig kunnat komma på själv. 🙂
  Man tackar och bugar! inför sådan imponerande  visdom! 🙂

 10. Iven

  Thomas!
  Ska i fortsättningen varje gång tala om när ett inlägg är ironiskt menat, så att även så humorfulla personer som du förstår. 🙂

 11. Kjell_A Jönsson

  Det verkar som om ”Klimatsmart” mer och mer börjar ersätta ”Naturlig”, ”Naturvänlig”, ”Naturenlig” och liknande honnörsord.
  Det ser dessvärre ut som om klimatstollerierna är långt mera seglivade än Georg Borgströms ökande världssvält , skogsdöden, säldöden, och liknande trender.
  Kjell-A Jönsson

 12. Kjell_A Jönsson

  Det verkar som om ”Klimatsmart” mer och mer börjar ersätta ”Naturlig”, ”Naturvänlig”, ”Naturenlig” och liknande honnörsord.
  Det ser dessvärre ut som om klimatstollerierna är långt mera seglivade än skogsdöden, säldöden, och liknande trender.
  Kjell-A Jönsson

 13. Kjell_A Jönsson

  Det verkar som om ”Klimatsmart” mer och mer börjar ersätta ”Naturlig”, ”Naturvänlig”, ”Naturenlig” och liknande honnörsord.
  Det ser dessvärre ut som om klimatstollerierna är långt mera seglivade än skogsdöden, säldöden, och liknande trender.
  Kjell-A Jönsson