The Wardenclyffe Project – Let’s Conspire to Ignite

Om man inte själv handlar så kommer andra att föra ens talan. Många betalar glatt in pengar till en rad med ideella organisationer för att åstadkomma någon form av förändring av det samhälle vi lever i. Där landar mångas engagemang och samhällsansvar. Tyvärr har många av dessa organisationer drabbats av korruption och kapade agendor. När jag gjorde min studie av miljöorganisationer som arbetade med EU-politik var detta mycket tydligt. De som kallade sig gräsrötter var födda av den elit som de kritiserade. Det är som att göra revolt mot sina föräldrar och samtidigt vara beroende av att de ger en mat och husrum. Kritiken blir istället lam och går i hjulspår som dikterats från EU-kommissionen. Det påstås att det handlar om folkets röst mot storföretagen där myndigheterna sedan handlar i bådas intressen. Det handlar dock om en kontrollerad opposition. I själva verket är agendan från början tillverkad i storföretagsfinansierade tankesmedjor. När jag såg detta mönster förstod jag att dessa kolosser till ”gräsrotsorganisationer” var rent kontraproduktiva att stödja. De har från, sin ibland mer oskyldiga barndom, utvecklats till renodlade multinationella propaganda- och lobbycentraler. De smörjs nu med nästan obegränsade resurser från stat och storföretagsstyrda stiftelser.

Eftersom det finns få alternativ så har jag nu bildat min egen ideella organisation. Föreningen Wardenclyffe. Den handlar dock inte som så många andra organisationer om att leta efter fel och brister och tala om hur dåligt allting är i världen. Vi kommer ingen vart genom att bara älta problem. Istället fokuserar vi på positiva aktiviteter och konstruktivt arbete. Det är handling som krävs. Jag arbetar nu med att skapa ett nätverk av kreativa och kunniga människor. Vårt mål är att genom olika projekt arbeta för en bättre värld och skapa en väg bort från domedagsbasunerna som nu dominerar. Det är viktigt att i detta läge visa ett alternativ till den ensidiga propaganda som sveper över oss. Med tanke på det avgörande klimatmötet i Paris i december lär intensiteten öka. Påvens deklaration om att den katolska kyrkan har gått med i klimattåget är ett tydligt tecken på detta.

Wardenclyffe
Wardenclyffe

Vårt första projekt går av stapeln 31 januari 2015. Då uruppför jag mitt band Wardenclyffes debutskiva ”Control All Delete” (”En föreställning i två akter”) på Dynamo i Norrköping. Här kommer vi att kombinera olika konstformer som musik, teater, konst, utställning med vetenskap. Känsla kombinerat med logik. Det vill säga de manliga och kvinnliga energierna. Det handlar om att skapa en helhet istället för separation. Tematiskt kommer det att kretsa en hel del kring energi och förgörandet av Hydrans destruktiva kraft. Wardenclyffe är döpt efter universalgeniet Nikola Teslas experimentanläggning (Wardenclyffe Tower) i New York och anspelar till Teslas dröm om att frigöra mänskligheten från de rövarbaroner som kontrollerar och manipulerar energiflödena. Drömmen är att senare kunna ha en elektrisk show kopplad till det. Det hela sammankopplar flera av mina kompetenser (som musiker, författare och forskare). Projektet är tänkt att utmynna i en turné. Vi har sedan flera projekt som kommer att löpa efter detta. Det är min tanke att också överbrygga generationsgränser. De maktfullkomliga har tjänat på att splittra oss i grupperingar och därtill injicera hat emellan oss. Vi ska inte längre låta oss ledas av psykopatiska megalomaner.

Föreningen kommer senare arbeta med att förverkliga den vetenskapliga konferensen om mänsklig skaparkraft som jag tidigare har föreslagit. Här ska röster få komma fram som annars får dåligt utrymme och det hela ska spänna över en rad med vetenskapliga områden. Energi, Miljö/Klimat, Hälsa, Medicin, Pedagogik, Psykologi etc. Det är alltför många områden som har blivit korrupta av makt och pengahunger.

I förlängningen är det tänkt att skapas en stiftelse för mänsklig skaparkraft. Där ska utdelas medel till olika projekt som stimulerar mänsklig genialitet inom alla möjliga skapandeområden. Detta utan politiskt korrekta påbud. Istället ska människans inre potential stimuleras. Alla människor har något unikt inom sig. Vi ska inte ha ett samhälle som innebär likriktning och att våra vägar detaljregleras från maktens centrum. Idag lider alltför många. Det gäller att vi hjälper varandra att skapa det samhälle som vi verkligen vill ha.

Tesla_circa_1890
Nikola Tesla – Ett universalgeni

Teslas visioner knäcktes av att han blev motarbetad och att finansiärerna (J.P. Morgan) vände honom ryggen. Andra tog åt sig äran för det han skapade och hans torn revs.

Jag önskar att vi kan bygga en ljusfyr för mänskligheten och finna en väg bort från Hydrans illusioner och ”svartmagiska” propagandatrick.

Det går bra att stödja Wardenclyffe och ge bidrag till en positivare värld (följ bara länken). https://wardenclyffe.bandcamp.com/merch/the-wardenclyffe-project

Let’s Conspire to Ignite!

https://www.facebook.com/pages/Wardenclyffe/465190890185907?fref=ts

Kommentarer

Kommentera längst ner på sidan.

 1. Stickan no1

  Nu på morgonen läste jag först denna artikeln i DN:
  ”Stina Oscarson: Vi är i brytningstiden mellan det gamla och det nya – och jag räds att jag räds”
  http://www.dn.se/kultur-noje/kronikor/stina-oscarson-vi-ar-i-brytningstiden-mellan-det-gamla-och-det-nya-och-jag-rads-att-jag-rads/

  Och sedan ditt inlägg.
  Kanske kan ditt projekt lyfta Stina ur rädslan? Bjud in henne.

 2. Mikael W.

  Jacob, du är en otroligt starkt lysande stjärna! Bra tanke! Vi stödjer dig helhjärtat! Din konsert låter som Jean Michel Jarres ”Oxygene”. Låter också mycket intressant!

 3. Mats G

  ”Control All Delete” ?

  Skall det inte vara Control Alt Delete. Då blir det ju en reboot.

 4. Lasse

  Bra intiativ. Vi behöver upplysas och roas. För att lyftas ur det medeltida mörker som domedagspredikanterna framhåller.
  http://notrickszone.com/#sthash.pUz55WBn.dpbs

 5. Mats G

  Hörde på radio om kubanska läkare som leasades ut av kubanska staten. Bla skickades de till ebola härjade områden i Afrika. Jättebra tyckte WHO.

  Visst är det bra men…..

  Tänke man ett snäpp till så får det konsekvenser. Jag är inte mycket för det här med NWO men jag förstår de som får tankar åt det hållet ibland.

  En elit som skall styra ohj ställa i världen. I deras värld är fria och tänkande människor ett problem.

  Vore det inte grejt och få skicka en knippe läkare hit eller dit bara för du tycket det. Men det är knappast något nytt. Att människor utnyttjar andra människor för sin egen vinning är vanligt.

  Allla gör det mer eller mindre omedvetet.

  Köp en bil och det finns sannolikt delar som är gjorde av en slavarbetare i Nordkorea. Kläder och det är fastkedjade Bangladeshiskor med barn som har en del i det.

  Kinesiska unga tjejer som arbetar mer eller mindre dygnet runt för så gott som ingenting och är så gott som inspärrade i området under tiden. Slavkontrakt tror jag det kallas.

  Pakistanska hembiträden i Saudiarabien som blir slagna och sexuellt utnyttjade.
  Afrikanska båtflyktingar som blir lämnade vind för våg av flyktingsmugglare.

  ISIS anhängare spränger sig själv i luften.

  Här hemma har vi thailändska bärplockare.

  Listan kan göras lång.

  De som vill förändra världen. Well, det finns mycket att göra.

 6. Mats G

  Nu vet jag inte om Jacob har träffat en drake? Så länge man är harmlös så får man hålla på.
  Däremot människor som Lars Bern och Lennart Bengtsson kan nog vittna om vad som kan hända när man utmanar drakar.

  Under en period i mitt liv var jag väldigt framgångsrik. För framgångsrik visade det sig. Helt omedvetet hade jag utmanat/retat upp drakar. Nu hade jag viss erfarenhet så jag märkte dem innan det var för sent så jag backade. Det finns vissa saker man inte gör.. Exempelvis utmana en drake med en tandpetare.

 7. Lasse

  #5
  Alla som frivilligt ställer upp på dessa villkor är väl inte enbart offer?
  Att Kuba exporterar läkare mot ersättning är väl utmärkt!
  Ökad handel och annat utbyte ger oss välstånd. FNs milleniummål skall uppfyllas 2015. Många är redan uppfyllda: Denna rapport är några år gammal: http://www.un.org/millenniumgoals/2014%20MDG%20report/MDG%202014%20English%20web.pdf

 8. Mats G

  7
  Lasse
  ”Alla som frivilligt ställer upp”

  Grejen var just den att de kubanska läkarna inte var frivilliga.

 9. Mats G

  8
  Mats G

  Forts.

  Dvs medborgarna i Kuba ägas av den Kubanska staten.

  En bra idé kanske?

 10. Hasse

  OT Men..synnerligen intressant inlägg av Leo Smith på http://wattsupwiththat.com/…/on-the-futility-of-climate-mo…/
  Leos vidareutveckling av sina resonemang i kommentarstråden är definitivt läsvärda. Ett smakprov…”AGW is one of the great dangers facing mankind, not because its true, but because it is widely believed, and demonstrably false. ”

 11. Ann LH

  Jacob, härligt att Du har kämpaglöden kvar trots att dagens klimathotsinkvistation har satt Dig i ”husarrest”.
  Då jag en gång i tiden var aktiv i Skogsmulleverksamheten fick vi ofta höra ”Sänd på så många kanaler Du kan, låt ungarna titta, lyssna, känna, lukta och fråga Varför”. Den pedagogiken gäller än idag, varför Ditt upplysningsprojekt bör ha en lysande framtid. Lycka till!
  Ann

 12. lars Karlsson

  Förfular vindkraftverk landskapsbilden?
  Tack, din röst är räknad!◾Ja 51%
  ◾Nej 49%

  http://www.nyteknik.se/

 13. Christopher E

  #12

  Ja 53%
  Nej 47%

  🙂

  Man får dock komma ihåg att nära 80% av svenskarna bor i tätort, och en stor del av dem har inte en aning om hur vindkraft påverkar landskapsbilden, utan har bara röstat nej enligt präktig ideologi.

 14. Slabadang

  Jacob!

  Din kunskap gör dig farlig för vetenskapens och globalisternas falska prfetert. Den splittring och det allt mer totalitära förtryck som de använder sig av hotar det som är allra mest värdefullt för både mänsklighet och miljö. Motreaktionerna blir allt bredare i folkdjupet och får därför ingen som helst finansiering eller stöd. Etablissemanget har spelat ut och bort sina kort och motreaktionerna är flerhövdade med olika verktyg och olika aktiviteter. Nya bloggar nya partier allt fler kanaler som gör sig oberoende från media och etablissemang ökar i omfattning. Makten och kontrollen sipprar i allt större utsträckning emellan fingrarna på etablissemanget de håller förtvivlat fast vid den makt och kontroll de kan men den blir alltmer artificiell och cermoniell. samt allt längre från sin ursprungliga och berättigade uppgift.

  Du är en pärla Jacob och din avhandling kommer i motsats till stasiforskningen grävas fram istället för att grävas ned vad det lider. Jag är knappast ensam om att äcklas av det allt mer totalitära svenska etablissemanget och Sveriges förljugna och hycklande media. De har sålt sin själ till fel part.

  Nätet är det avgörande verktyget för att opinion skall bildas. Jag tackar alla och dig i synnerhet Jacob som säker vad som är sant och rätt.

 15. Olaus Petri

  OT, men tydligen har den Lewandowski inkluderat svar från Ötzis mycket äldre kusin i sin senaste enkätundersökning, allt för att bevisa att republikaner är mindre benägna att tro på klimatforskningen. Även barn med ensiffrig ålder har gett resultaten vetenskaplig tyngd:

  http://www.bishop-hill.net/blog/2015/1/6/lewandowsky-and-the-paleoparticipant.html

  🙂

 16. Karl-Johan Lehtinen

  Kubanska läkare till Afrika mot ersättning: avigsidan är att läkarna knappast fr ngra pengar utan de gr oavkortade till kommunistaprtiets politrukers condos och utsvävningar. En kubansk läkares köpkraft/mnad ligger kring 50 euro baserat på den kubanska turist kalle anka pesosns värde. Det är den som styr penningmarknaden framom den riktiga peson. Därför vill alla jobba inom turistbranschen, från läkare och jurister till diplomater för att man där kan få dricks i kalle anka pesos som ärr värda 25 ggr mera än den riktiga peson. Detta är att slösa resurser på ett skamlöst sätt som väl tangerar utsugningslöner i asien.

 17. Ingemar Nordin

  Jacob,

  Om du skall konspirera så behöver du någon som kan TVINGA folk att ge dig pengar. För det behöver du MULLVADAR i en centralt placerad organisation i rikets maktbas. Och då måste du givetvis plädera för att ännu mer makt (över media, internet, näringslivet etc) centraliseras till denna maktbas där du har dina mannar.

  Historien visar att folk är mer än villiga att köpa det konceptet. 🙂

 18. Ingvar

  Jacob!
  Gillar.
  Här är en som inte skräder orden.
  http://wattsupwiththat.com/2015/01/06/on-the-futility-of-climate-models-simplistic-nonsense/
  Skrivstil a la Slabadang.
  Det meningslösa i att försöka modellera klimatet runt koldioxid.
  Rappt, underhållande och rakt på. Skrivet av en som kan sina saker om modellering. Jag har några års erfarenhet av modellering medelst Neurala nät och Genetiska algoritmer och är av samma åsikt som skribenten.

 19. thomas kaijser

  Ingvar # 18.

  Tack för länken.

  Thomas K