Vetenskap & Allmänhet om klimatskepticism

Vetenskap & Allmänhet VA-bloggen
Bloggen Vetenskap & Allmänhet hade för några dagar sen ett inlägg om klimatskepticismen. Läs och kommentera gärna.

Kommentarer

Kommentera längst ner på sidan.

 1. Lena Krantz

  Jag försökte kommentera artikeln på VA-bloggen men Karin verkar inte gilla mitt inlägg av någon anledning. Skrev så här:
   
  ”Det är bra att du skriver ”Sedan vi närmast fick politisk konsensus kring klimatfrågan” för det är viktigt att förstå att det inte finns någon vetenskaplig konsensus varken för eller emot AGW-teorin. Det skall det å andra sidan inte vara eftersom modern vetenskap inte fungerar på det sättet. Om du lägger fram en teori så är det självklart att det kommer femton hungriga vargar efter dig redo att hugga din teori i bitar. Men så skall det vara, det är bra.
   
  Jag personligen tycker inte om att de som har en hel del att invända mot AGW-teorins giltighet verkar ha mycket dåliga möjligheter att föra den diskussionen i media. Det är väl därför den förs i bloggar istället. Media tycks tro att det finns en vetenskaplig konsensus och tar därför inte upp frågan till diskussion ens vilket inte känns särskilt bra.”
  Det var väl inte så ”farligt” eller?

 2. Lena Krantz

  Fast nu skrev jag något helt annat och nu gick det bra….märkliga saker händer ibland!
  ;o)

 3. Hej Lena! Jag hittade din första kommentar i ”skräpposten”, så av någon anledning hade filtret stoppat den. Jag vet inte varför, men det gick ju att godkänna den manuellt, så nu ligger den ute. Att det inte skedde fortare beror dels på att jag jobbar och inte kan kolla kommentarerna hela tiden, och dels för att jag inte förrän under eftermiddagen kom på idén att titta i skräpposten. Vi har ingen censur, men försöker undvika alltför många spamkommentarer genom att ha ett filter påslaget. Jag beklagar att det drabbade dig. MVH Karin