Utsläppsnytt från Grönköping

Vår utsände i Grönköping rapporterar senaste alarmerande nytt:

Det senaste klimatutsläppet

i Grönköping, blev tyv. helt misslyckat då det numera icke går att återfinna. Var det utsläppta klimatet faktiskt befinner sig, skall göras till föremål för en utredning, vilken under ledning av hr amatörmeteorolog F. Månsson har fått tydliga direktiv om att ”vända å varje sten för att hitta det förlupna klimatet och bringa detsamma till rätt ställe (Grönköping)”.

CO2-fångare

Del av den utrustning,vilken användes i jakten å det förlupna klimatutsläppet.

Rolf Oward

Kommentarer

Kommentera längst ner på sidan.

 1. Leif

  https://www.metro.se/artikel/nej-videon-bevisar-inte-att-stigande-havsnivåer-är-en-bluff

  De glömde dock att säga att höjningen pågått ett tag.

 2. latoba

  Bryssel ska bli koldioxidfritt. Nytt sätt att utrota befolkningen??
  Läs:
  https://detgodasamhallet.com/2018/12/14/gastskribent-rolf-oward-jakten-pa-den-onda-koldioxiden/
  och
  https://bric.brussels/en/news_publications/cartes-blanches/brussels-europe2019s-first-co2-free-capital

 3. Astrid Å

  #2 latoba
  Tack för länkarna! Skrattet fastnar i halsen men förhoppningsvis blir galenskapen tydligare och tydligare för fler och fler.
  Jakten på koldioxiden blir dyrt för Norge.
  https://www.bloomberg.com/news/articles/2018-12-12/climate-risk-report-warns-of-falling-norwegian-offshore-values?srnd=premium-europe

 4. Lasse

  #2 Bryssel CO2 fritt-det vore en välkommen nyhet. Hoppas att Bah Kuhnke kan få sin meteorolog att skriva på detta!
  #1 Viralgranskaren gör det lätt för sig när de leker vetenskap.
  Archimeds princip.
  Eller som den kan tolkas i Hjotrakten. Kliver man i ett fullt badkar blir det vått på golvet likväl som när man kliver ur ett halvfullt.
  Hur dagens duschande barn skall klara Archimedes princip är en gåta!

 5. pekke

  CO2-fritt Bryssel !?

  Vad skall de göra med befolkningen och djur som hela tiden andas ut 100 gånger mer CO2 ( 4 % ) än de andas in ( 0,04 % ) ?

  Skall de sätta Bryssel under en jättelik kupa för att få bort atmosfärens CO2 ?

  Alltid lika märkligt när folk inte begriper vad de säger eller skriver.

 6. Lasse

  #5
  pekke-är du skeptiker?
  Vi får införa en utandningsskatt och en inandningspremium- Andningens bonus malum.
  Eller en korridor från landsbygden dit utandningsluften kan kanaliseras. Då kan tom växtligheten gynnas.
  Vi är bara i början av en ny värld.

 7. Rolf Mellberg

  #1 Leif

  Havet stiger ”alarmerande” snabbt 🙂

  Den vettigaste redovisningen av den pågående (mycket måttliga) havsnivåhöjningen vad jag vet, kommer vid 20 minuter i den här filmen:
  https://www.youtube.com/watch?v=pVXHaSqpsVg&t=937s

 8. Rolf Mellberg

  #7 mig själv,

  En sak till: Att denna typ av internationellt välrenommerade forskare (som t ex sunt skeptiska Judith Curry) är fullständigt tabu i svensk media att relatera till är för mig ett outhärdligt sjukdomstecken i vårt samhälle.

  Minsta lilla kritiska synpunkt möts av smädelser som Vetenskapsförnekare eller Klimatförnekare, ett vidrigt fult påhopp att ställa fullt hedervärda människor bredvid Förintelseförnekare.

  Enda trösten är att liksom åsiktskorridoren redan har kollapsat i integrations och migrationsfrågan så lär den kollapsa även här. Då kan det bli det ett räfst och rättarting som heter duga.

 9. Sören G

  #8
  Ja det är samma mentalitet som i Stalins Sovjet.

 10. jensen

  Alarmism: Arktis havsis försvinner alarmerande snabbt.

  Fast inte de senaste 12 åren, utan tvärtom.

  https://principia-scientific.org/exposed-fake-news-on-arctic-rapid-melting/

  https://www.brainyquote.com/quotes/h_l_mencken_129796

 11. Peter F

  Någon som hört, läst eller sett något om vad resultatet blev av COP24 ?

 12. Torbjörn

  #11 Förutom att Greta nu ska bli President över hela jorden?
  Nej, det kom väl inte ut något från COP24

 13. Håkan Bergman

  Peter F #11
  Kan faktiskt inte hitta ett ord om COP 24 på DNs och SvDs huvudsida, antagligen ett gott tecken. Och inte det minsta oväntat, det är nu det är tänkt att det ska börja svida ordentligt i vår ekonomi, tiden för fluffigt prat är över, lycka till.

 14. Peter F

  Håkan # 13

  Hittade detta. Kan vi hoppas på ett urvattnat resultat.

  https://www.dn.se/nyheter/varlden/klimatmotet-i-katowice-gar-pa-overtid-landerna-inte-overens/

 15. Håkan Bergman

  Peter F #14

  Så Isabella är reducerad till språkpolis, gott så. Har inte läst M+KDs budget men några pengar att strö omkring sig nere i Polen från den lär hon inte ha. Så det kan gå.

 16. femman

  Problemet är att jorden är delat i fattiga länder samt rika länder. Dom rika länderna ska förbinda sig att ge dom fattiga länderna ca 1000 miljarder dollar varje år som klimatkompisation. Trevligt för dom fattiga.
  Frågan är hur rika dom rika länderna är var ska pengarna komma ifrån. Sverige har många fattigpensionärer sjukvård som inte fungerar brist på poliser osv. Frankrike tex lånar till sin budget till detta kommer alla dom gula som klagar att dom är utan pengar före varje lön. Grekland italien är ändå sämre. Så frågan är var finns alla dom rika länder personer som ska betala till dom fattiga länderna dessa stora summor. Till detta kommer alla egna utgifter som dom så kallade rika länderna har för klimatet. Som bidrag till elcyklar elbilar solpaneler vindsnurror osv. Tänkte inte på det som han i sumpan sa.

 17. Kjell Lindmark

  I Grönköping skrider man dock alltid till handling, mer verkstad än snack. Här snackas det mer, ju mer ovetenskapligt desto bättre. Handling består däruti vandalism, en vandalism som kostar och kommer att kosta oss skjortan + resten av garderoben. Vår tidigare stabila energitillförsel kommer inom några år när fler reaktorer kallnat att bli svindyr och risk för black-outs precis som Australien fått erfara. Det våra alarmister ägnar sig åt kommer att gå till historien som den största skandal, den största bluff mänskligheten skådat. Våra kommande generationer kommer att skaka på huvudet och undra hur i hela friden vi stillatigande kunde gå med på detta.

  Vi är föremål för en hjärntvätt av episka proportioner som inte står i proportion till den ynka grads uppvärmning vi fått sedan Lilla Istiden. Om nu vanligt folk kunde få in i sina skallar så är det inte alarmerande med en liten fjuttig temperaturökningen efter den kallaste eran under de senaste 10 000 åren. Det är fullständigt befängt att tro att vi med våra (hela mänskligheten) ynkliga 4-5% av naturens egna CO2 utsläpp ska kunna göra någon skillnad på klimatutvecklingen.

  Grönköpings Universitet klimatfakultet borde tillsammans med dess religionsfakultet ta sig an frågan och bestämma huruvida klimatfrågan borde övergå till den sistnämnda.

 18. Bengt Abelsson

  Som tidigare:
  Klimatpolitiken går ut på att ta pengar från fattiga människor i rika länder och ge dem till rika män(niskor) i fattiga länder.

  Kontantbidraget till delegater är 2300 USD för Katowice. Undra på att Guinea skickar hundratals deltagare, och vilket intresse har de att komma fram till attdet hela är onödigt?

 19. Bengt Abelsson

  På NoTricksZone finns en genomgång av olika proxies från Marcott. Många visar att T var 2-5 grader högre för 5-8000 år sedan.

 20. Ivar Andersson

  #12 Torbjörn
  ”Nej, det kom väl inte ut något från COP24”
  Jodå. Mycket koldioxid har producerats, många goda måltider har avätits, hotellen har haft full beläggning och kontantbidraget till delegaterna på 2300 USD har betalats ut. Mycket prat och lite verkstad som vanligt när IPCC, FN och EU har sina möten för den politiska adeln.

 21. ces

  Håkan #15 Tyvärr så hann hon kasta bort 100 MSEK i Katowice. Förstår inte hur en övergångsregering får gora detta.
  ”European Union separately pledged new 10 million euros for the Adaptation Fund, while Sweden said it would contribute 50 million Swedish krona (about 5 million euros) each for the Adaptation Fund and the LDC Fund. Germany promised a new commitment, of as yet undisclosed amount, for Adaptation Fund, while New Zealand pledged three million USD over three years.
  https://indianexpress.com/article/world/first-day-of-ministerial-meetings-fails-to-resolve-deadlock-paris-agreement-5487446/

 22. Nicke Nyfiken

  Är det någon som läst eller hört vad de mycket välförtjänta fredspristagarna Denis Mukwege, Nadia Murad anser i klimatfrågan? Vad befriande om någon norsk eller svensk journalist vågade (vågat) ställa en sådan fråga. Al Gores lärljungar lär ju inte fråga…

 23. Nicke Nyfiken

  En annan fråga till er, som jag bedömer hålla huvudena kalla: har någon försökt uppskatta det ekonomiska värdet på ”klimatfrågan”, med löner för alla forskare, tjänstemän, politiker mm som jobbar med klimat samt de summor de spenderar på datamodellering, statliga och överstatliga organisationer mm? Vi har ju en ny bransch som sannolikt omsätter mer än många mer jordnära motsvarigheter.

 24. latoba

  #18 Bengt Abelsson. Var hittar man uppgiften 2300 USD/delegat?

 25. latoba

  #14 och #20
  Var hittar man uppgiften 2300 USD/delegat?

 26. Ivar Andersson

  #25 latoba
  2300 USD tog jag från #18 Bengt Abelsson.

 27. Fredrik S

  Från det ena till det andra.

  ”Vi vill inte, bör inte, ska inte och har ingen vilja i världen att uppfattas politiskt, säger Marit Hübinette på SVT.”

  Dåså, då har de lite att jobba med där borta vid gärdet i DDR-borgen.

 28. Roland

  Yellow Vests symbolen verkar sprida sig i europa enligt bbc och dom nämner Sverige, jag har inte läst eller hört någonstans i svenska media att det skulle sprida sig hit. Är det någon här som har hört att det händer i Sverige också?
  https://www.bbc.com/news/av/world-europe-46559203/yellow-vests-is-the-symbol-spreading-across-europe

  Marc Morano kör också med gul väst nere i polen på klimat träffen
  https://www.youtube.com/watch?v=U3CaLnw92fU

 29. jensen

  Så fick vi då besked om att Grönköping ligger i Polen.
  Behärskad kraschlandning blir resultatet.
  Man försöker minimera avstegen från Paris så mycket som möjligt.
  Dock förstärkes incitamenten allt kraftigare att evigt fortsätta med sammankomsterna.
  Pengar-pengar-pengar. Vetenskap: nada-nada-nada.
  Hur orkar de tiotusenden stå ut. Något måste locka.

 30. Fredrik S

  Nu kommer vi bli dumma i huvudet av koldioxiden också läste jag. Fast undersökningen man hänvisade till verkar handla om luftföroreningar, kvävedioxid och svaveldioxid.

  Min egna slutsats är att ventilationen på journalisternas kontor verkar långt ifrån tillräcklig.

 31. Ingvar i Las Palmas

  #12 Torbjörn.
  Lägg till en riktigt smaskig meny med fint kött.
  Hela klimatprojektet luktar ett strikt uppdelat samhälle med
  en priviligierad överklass och en strängt hållen dräng-klass.

  Som på vikingatiden. Underklassen hade ett namn som jag glömt

 32. Ingvar i Las Palmas

  För att få lite nattro har jag lyssnat på Round Midnight, tolkad av Michel Petrucciani
  Lite tidigt men det är sovdags.

  https://www.youtube.com/watch?v=lUxQLU_eqfU

 33. Frej

  #28 Roland Marc Morano var en bra länk . Ja vinner klimatalarmisterna striden går vi en mörk framtid till mötes . Det finns ju inte en chans att driva västvärlden i närtid på fossilfritt . Och för oss i Sverige som ska vara bäst i klassen så skulle garanterat värsta scenariot i klimatalarmisternas undergångs teorier , ändå bara vara en viskning vad som kommer drabba oss om vi helt enkelt bara stänger av . Vi kommer bli noll , ständiga strömavbrott fungerar inte i vårt digitaliserade land . Folk skulle bli galna , bröd köerna med tomma hyllor i gamla Sovjet skulle vara rena drömmen . Internet kan dom glömma om dom inte vill frysa ihjäl på vintern . Dom vet inte vad dom önskar . Men det vet dom om i Polen Dom vet precis vad som väntar och dom har precis tagit sig upp till ytan och tänker inte gå under den igen . Trump kom precis i rätt ögonblick och han har lyckats slå in en kil med tvivel . Clinton då hade vi haft ett dåligt utgångs läge I det här landet har vi inte varit ens i närheten av vad folk fått stå ut med i övriga Europa under 1900 talet , vi är helt enkelt fredsskadade .Ska man verkligen behöva krascha ett land innan man begriper hur jäkla bra det här landet är ? Och sen att alarmister börjar svamla om diktatur , sätta demokratin ur spel för klimatet skull. Hur sjukt kan det bli ?Hur sjuka tankar finns det hos alarmisterna ? Det här är mina åsikter i alla fall .

 34. Bengt Abelsson

  #24
  NoTricksZone 11 dec har en post om Katowice hotellräkningar,

 35. Frej

  # 34 Bengt Den vill jag inte ens veta , det räcker att dom tar min framtid i från mig . Men hur som helst en liten julsång kanske https://youtu.be/FwXBtmRTsFs Christy Moore

 36. Rolf Mellberg

  #23 Nicke nyfiken.

  På GWPF har man angivit 100 mdr pund i forsknings kostnader vill jag minnas. EU la en budget om ca 430 mdr sek (över flera år antar jag) nyligen. Men en hel del s.k. klimatrelatfead forskning (giltig för anpassnibg till extremväder) kan ju vara bra även om den riktiga apokalypsen uteblir

 37. Ingvar i Las Palmas

  #33 Frej
  >Hur sjuka tankar finns det hos alarmisterna ?
  Hela klimathotet är ett väl genomtänkt maktprojekt med målet ”Global Governance”, dvs en sorts ”Världsregering”. Man använder gamla beprövade medel, att skrämmas med en gemensam fiende. Förr var det djävulen vi skulle frälsas från, nu är det klimatkatastrof.
  Detta maktprojekt finns väl dokumenterat i ett dokument ”The First Global Revolution” utgiven av ”Club of Rom”.
  http://www.archive.org/stream/TheFirstGlobalRevolution#page/n1/mode/2up
  ett citat ur dokumentet:

  “The common enemy of humanity is man.
  In searching for a new enemy to unite us, we came up
  with the idea that pollution, the threat of global warming,
  water shortages, famine and the like would fit the bill. All these
  dangers are caused by human intervention, and it is only through
  changed attitudes and behavior that they can be overcome.
  The real enemy then, is humanity itself.”
  – Club of Rome