Upprop för en klimatkonferens

Sture Åström på Klimatsans har följande upprop för en planerad klimatkonferens till våren:

Dra ditt strå till stacken

Du som besöker denna blogg inser att dagens kostsamma klimatpolitik baseras på en obevisad hypotes och datorsimulerade ”klimatmodeller”, i båda fallen olika grader av gissningar. I media är tron på dessa gissningar så stark, att kritik med referens till lätt bevisade fakta inte ges plats. Någon öppen debatt tillåts inte. När okunskapen styr får beriktiganden inte plats, se här:

http://klimatsans.com/2017/09/01/miljopartiet-har-fel/

Det är lätt att resignera inför detta massiva motstånd mot sanningsenlig ”upplysning”, som ju är den moderna civilisationens grund. Men du kan göra en insats.

På initiativ från norska Klimarealistene försöker vi inom Klimatsans organisera en öppen klimatkonferens, som vi vill göra ”Nordisk” med deltagare från alla nordiska länder och alla organisationer, som driver ”klimatfakta”. Får vi ihop tillräckligt med pengar, tar vi även med talare från andra sidan av Atlanten. Vi hoppas därmed locka några politiker att delta och några media till intervjuer. Det senare skulle spräcka muren av tystnad.

Detta kan bli möjligt bara om vi får in tillräckligt mycket pengar. Ett otal alarmistiska agitatorer är heltidsavlönade med dina skattepengar, medan vi inte får några alls. Vi är beroende av att du och dina kontakter sänder oss ett bidrag, och ber enträget att du avstår från några hundralappar av dina redan skattade pengar.

Sedan kan du berätta för dina barnbarn att du ”gjorde något konkret” för att rädda landet från rena galenskaper.

Vi är övertygade om att det blir en ”bra affär” för dig. Du sparar in pengarna, när dina skatter inte längre går till olönsamma vindkraftverk, solpaneler och elbilar.

Sture Åström

Sekreterare i nätverket KLIMATSANS

http://klimatsans.com/aktuellt-4/

___________________________________________________________________

Ditt bidrag kan du överföra:

Bank: Länsförsäkringar 9023 9467711, kontobeteckning “Klimatsans”

Var snäll och uppge ditt namn i rutan “Meddelande till mottagaren”. Annars kan jag inte tacka dig.

Eller swisha:

+46707730756

(Pengarna går till kontot för Klimatsans, men jag står som mottagare, eftersom telefonen är min.)

Kommentarer

Kommentera längst ner på sidan.

 1. Svenerik

  Swishar!

 2. pt

  Låter toppen. Har väntat på att några aktiva och kunniga skulle initiera en sådan aktion. Pengar kommer på kontot.

 3. Ann lh

  Visst ska jag dra mitt strå till stacken, men det är verkligen skamligt att en så viktigt konferens inte ska kunna få bidrag från mer officiellt håll. Nog borde det finnas några, som gärna talar om vikten av det fria ordet, som kan hjälpa till.
  En fågel har viskat i mitt öra att Göteborg denna gång platsen för mötet och ja, vem vilka här, oavsett egen uppfattning i frågan, skulle kunna vara intresserade av att bidra till just möjligheten att stödja Det Fria Ordet? Gamla Handelstidningen hade säkerligen gjort vad den kunnat. Vad kan GP?

 4. sibbe

  Hej, bra idé. För att jag skall kunna dra mitt strå till stacken behöver jag : BIC och IBAN.
  Lycka till annars, och kom i god till ut med om konferensen blir av, skulle gärna delta…

 5. Bim

  Bra idé! Skickat pengar.
  Kan konferensen hållas i Göteborgstrakten så vore det trevligt.
  Skulle konferensen utebli så låter jag bidraget stanna hos er för att ni jobbar och sliter oavlönat med bloggen.
  Tack för allt jobb ni redan gjort.

 6. Som Sibbe här ovan. Behöver BIC och IBAN.

 7. @ 4 sibbe
  @6 Lars

  IBAN-nummer: SE67 9020 0000 0902 3946 7711
  BIC/SWIFT-adress: ELLFSESS

  Jättestort tack för ert intresse !

  Tanken med att göra konferensen ”Nordisk”, och även ha talare från USA, är att särskilt inbjudna från politik, myndigheter och media, skall förstå att det kan bli mycket pinsamt att efteråt förklara att de negligerat tillfället att underrätta sig om forskningens senaste resultat.

  Därmed hoppas vi få till ett litet (det kommer säkert inte så många av de kategorierna) men dock hål på tystnadsmuren. Sedan är snöbollen igång.

  Förhoppningsvis.

 8. Ola Sandin

  Bra initiativ och jag swishar 500 spänn idag. Läser också med förtvivlan i dagens SvD debatt artikeln ”Förneka vetenskap vanligt även i Sverige” där bl.a. Stockholmsinitiativet kopplas ihop med SD och nättroll! Hoppas någon från Stockholmsinitiativet eller Klimasans kan få till ett svar som införs på SvD Debatt. Tror inte att SvD Debatt stoppar detta eftersom avsikten med Debatt är att det bör uppstå en debatt, eller?
  Mvh
  Ola

 9. Ingemar Nordin

  Ola S #8,

  Det är lite svårt att svara på något som knappast är ett debattinlägg. Vad skall man svara? ”Näe, vi är inga nättroll eller har kopplingar till SD.” Slut på ”debatten”. Jagtror knappast heller att SvD är intresserad av någon debatt här utan nöjer sig med smutskastningsartiklar av det här slaget.

 10. Skogsmannen

  #8, 9!

  Utmärkt svar av Lennart Bengtsson bl.a.

  https://www.svd.se/vetenskapen-kring-klimatet-ar-inte-avgjord

 11. Ann lh

  På appen SVT nyheter har Erika Bjerström ett långt inlägg ”I USA breder en tystnadskultur om klimatförändringar ut sig”. Milda makter! Ett utmärkt exempel på vetenskapsförnekelse, sannolikt medveten.

 12. Gunnar Strandell

  Ingemar Nordin #9
  Jag tycker inte att inlägget behöver bemötas.
  Det gör de ju själva i inledningen. Citat:
  ”Vetenskap ska förvisso inte styra politik, men när mål är satta kan vetenskapen
  beskriva olika vägval.”
  Varefter de jämställer alla alternativ med förintelseförnekelse. 😀

 13. Sören G

  #10
  I Lennart Bengtssons och Steven Jörsäters debatt-artikel (som svar på en smutskastningsartikel) hade SvD lagt in en bild med bildtexten ” En bild från isar som smälter i kanadensiska arktiska arkipelagen, juli 2017″. – Vad var anledningen till att SvD skulle visa den bilden? Är det en sensation att isar smälter på sommaren?

 14. Mycket bra artikel av Jörsäter ch Bengtsson.