Unga kanadensare strippar för klimatet

Några unga anhängare till David Suzuki klädde nyligen av sig till poppiga toner i kafeterian vid University of Guelph. Nedan ett filmbevis av händelsen. Och jag kan lugna er, ingen avslöjande nakenhet förekommer så videon är G-rated.

Kommentarer

Kommentera längst ner på sidan.

 1. Samma sak överallt, de man vill ska klä av sej gör det inte. De man vill ska behålla kläderna på sej gör det inte. Jag framstår väl som kategorisk men så är det. I det rådande vädret på norra halvklotet gör nog t o m de som till vardags klär av sej professionellt bäst i att behålla dom på eller flytta söderut.

 2. Thomas

  Det finns de som gått längre för miljön:
  http://www.grist.org/article/harris-naked/
   

 3. bom

  Canada needs a climat plan as much as it needs a hole in the head. These hole-heads most likely will never graduate.

 4. Vilka förfärliga klimatförändringar väntas i Kanada som får dessa ungdomar att vara oroliga?

 5. Thomas

  bom #3, men de kan i alla fall andas till skillnad från dem som täpper till alla hål i huvudet 🙂

 6. Staffan D.

  Släktingar till stripparna säger att den globala uppvärmningen nog är ännu värre än vi trott.  Det är bara det att all pollution som vi vräker ut i luften bromsar det hela.  Ökningen av aerosol-utsläpp över Kina har bidragit kraftigt till uppbromsningen, till exempel, påpekar Dr Vicky Pope, Head of Climate Change Advice.   Hon varnar att vi inte skall invagga oss i någon falsk känsla av säkerhet, bara därför att det är kallt och snöar.  I det långa loppet blir det varmare, fast det inte blir det, slår Dr Pope fast.   Etc etc.
  http://www.telegraph.co.uk/earth/environment/climatechange/8159991/Global-warming-has-slowed-because-of-pollution.html

 7. skogsmannen

  Den här så kallade ”stripteasen” får väl klassas på samma sätt som AGW-alarmismen – Falsk marknadsföring!

 8. Kerstin

  Ja det är nog inte många akademiker som varit lika effektiva på att informera allmänheten om den vetenskapliga forskningen som Professor Suzuki, så han är ju värd alla hyllningar.

 9. Amaze

  Nakenhet&sex säljer..

 10. bom

  Thomas!
  Hur andas Du? Endast genom munnen gissar jag -för ögon och öron och näsborrar verkar ju helt pluggade hos Dig. Därmed står Du som en Sven Duva på Pardalas bro och försvarar en dum och sjuk sak. ”men hjärtat det var gott” eller hur det står. 🙂