Stort vindkraftmöte i Varberg

Svensk vindkraftförening fyller 25 år och passar på att ordna ett tvådagarsseminarium i Varberg. Fokus är på att visa alla fördelarna med vindkraften och jag kan inte se några kritiska punkter på programmet. Intresserade anmäler sig lämpligen här. Jag hade gärna tittat in men känner att jag inte har den tid som krävs.

Kommentarer

Kommentera längst ner på sidan.

 1. ThomasJ

  Basic info inför seminariet här: 
  http://bravenewclimate.com/2009/10/18/tcase4/
  Kolla siffrorna i artikeln…
  VKV är la förträffligt… oder? [NOT!]
  Mvh/TJ

 2. Christopher E

  Jag fick en inbjudan via jobbet… tror dock jag föredrar Maranatas tältmöte istället om jag är intresserad av Hallelujakonfrernser, den senare sannolikt mer objektiv än vindkraftsgeschäftet i sin världsbeskrivning.
   
  Lägg märke till lågvattenmärket att glädjas över jordbävningen i Japan för att gynna sina egna luftaffärer.