Nya bud om klimatet

Nya bud
Världens regnskogar kommer inte att torka ut på grund av klimatförändringen, som många befarat. En ny studie antyder i stället att skogarna kan gynnas av ökade koldioxidhalter, skriver Dagens Industri
Det som är nytt för vissa är emellertid sedan länge känt av oss andra. Observera ordvalet i rubriken, trots att det är något bra som redovisas så är det ändå klimatkatastrof.
 

Kommentarer

Kommentera längst ner på sidan.

 1. orolig

  Lurigt. Är man redan trött på all negativitet sveper man snabbt över rubriken och missar möjligheten att ifrågasätta. Men man kan samtidigt inte påstå att man inte fått informationen, i efterhand. ”Hidden in plain sight.”

 2. Sten Kaijser

  Det är snart dags för mig att slå vad!
  Jag sätter 1000 kronor på att
  innan decenniet är över så kommer vetenskapen att ha insett att om det är tack vare vår förbränning av fossilt kol så är det det bästa mänskligheten gjort för livet på jorden.
  Är någon beredd att satsa emot?

 3. Mikael

  Sten, det hoppas och tror jag med. Tyvärr brukar den kritiska massan var trögflytande. Mycket beroende på vår röd-gröna makt över media.

 4. Sten.
  Nej 🙂

 5. John Silver

  Rubriken och ingressen visar att de som är utexaminerade från Goebbels Institut (även känt som Journalisthögskolan) kan få en trygg anställning på DI.
  Sehr gut!

 6. Holmfrid

  Noterar på SpiegelOnLine hur Energiewende börjar anta karaktären EnergieEnde med splittring bland de Gröna – Environtalister mot Gröna elare.  Stora problem med naturexploatering för bioenergi börjar värka.

 7. Mikael

  Rekommenderar starkt folk att titta på youtubeklipp av Matt Ridley. Läs även hans bok ”The rational optimist”!