Lösningen på AGW?

beer cheaper1
Kan en möjlig utväg vara att kraftigt sänka alkoholskatten?
PS OBS att ovanstående är menat ironiskt. Och glöm inte Vetandets Värld i P1 kl 12.10!

Kommentarer

Kommentera längst ner på sidan.

 1. L

  Dagens avsnitt av Vetandets Värld, var kanske lite smalare, men fortfarande ovanligt balanserat och alla fick tala till punkt. Solklara argument… 😉

 2. Angående dagens Vetandets värld: De här rymdkillarna hade i mina öron inte mycket att komma med utom lösa funderingar utan vare sig empirisk eller teoretisk grund. Tråkigt efter två riktigt bra program.

 3. Anders: Å andra sidan lät de mycket vettiga. 🙂

 4. maggie: Jo, jag misstänkte att du skulle tycka det … 😉

 5. Magnus A

  Anders. Vadå? Är det så att du har ett behov av att ha en energisk fräsande fiende som rabblar empiri och sånt? (Usch, jag känner mig somklippt och skuren för den rollen…)
  Visst hade de teoretisk grund. Lundstedt förklarade hur vi bor i solen, och det om något är väl ett argument för att solen spelar större roll än den marginella som den getts av IPCC!
  Hade du velat att de skulle rabbla vetenskapliga rapporter? Såna finns förvisso som otaliga talar hur starkt som helst för solen, men som IPCC antingen inte tar upp eller hittar billig moteld mot och avskriver. Ah, nu är jag ju som de där trevliga forskarna inte var nu igen…
  (Redan helg förresten. Tjeckerna kan brygga!)

 6. Magnus A: Något vi kan enas om! Tjeckiska brygder är bäst!

 7. L

  Det sista programmet var 100% religion. Ungefär som att höra en trygg präst berätta att det finns flera gudar här på jorden, men bara hans är den rätta. Bortkastad tid att lyssna, tyvärr, eftersom de tidigare programmen hade lite mer neutral karaktär.