Klimathumor från Hansacompagniet

Lokala nyheter från Malmö.

hansa

Kommentarer

Kommentera längst ner på sidan.

 1. Lite OT: Vulkanaskan poltiskt vapen mot Miljöpartiet
  http://www.dn.se/nyheter/valet2010/vulkanaskan-vapen-mot-miljopartiet-1.1082556

 2. Micke Johnsson

  Jag läste detta på lokalbussarna. När jag läste som hastigast så tänkte jag ”ännu en j-vel som utnyttjar en myt”. Men sen såg jag det roliga i det hela…  🙂

 3. Här har man försökt bekämpa tron på koldoxidhypotesen med vetenskapliga argument. Så dumt! Klimatkyrkan (liksom alla andra religioner) bemöter ju det med auktoritetsargument. Och hur angriper man auktoriteter? Genom att förlöjliga dem. Heja Hansacompagniet! Där skall jag handla nästa gång jag är i Malmö. Oavsett om förlöjligandet av klimatkyrkan var avsiktligt eller ej.

 4. Jonas B

  Osynlige mannen > Inte heller jag vet om Hansacompagniet är medvetet roliga eller ej, men rätt har du. Eller som min salig far uttryckte det: ”Se alltid till att ha skrattarna på din sida. Ingen tyrann i världen, oavsett hur stark han är, klarar att bli utskrattad”.

 5. Lite mer humor:
   
  http://www.nocapandtrade.com/2010/04/hide-the-decline-ii-is-back/).