Inbjudan till Klimatkonferens

Här kommer en inbjudan till en klimatkonferens via Tege Tornvall:

Fred Goldbergs Polarinstitutet, norska Klimarealistene och Klimatsans håller gemensamt en klimatkonferens den 8 oktober. Tema:

Kan människan nämnvärt påverka Jordens klimat?

Konferensen äger rum på Högberga Gård på Lidingö. Vi bifogar Inbjudan till klimatkonferens 8 okt. med program och priser.

På fredag kväll 7 okt. träffas arrangörerna och tillresta deltagare för gemensam middag och samtal om hur vi effektivare skall kunna sprida faktabaserad klimatinformation och påverka opinionen mot en mer realistisk syn på klimat, energi och försörjning.

Vi välkomnar fler att tillsammans med oss ventilera denna viktiga fråga – på plats eller per e-post.

Till konferensen lördag 8 okt. bjuder vi in dels alla i våra egna register och dels viktiga personer från politik, näringsliv och samhälle i stort.

För fortsatta samtal äter vi middag på Pier 16 vid Gåshaga på Lidingö – med begränsat antal platser.

På söndag 9 okt. går en buss till Norunda mätstation utanför Uppsala med mer information och föredrag – också med begränsat antal platser.

Klimarealistene deltar med 31 personer alla tre dagarna 7-9 okt.

Sture Åström och jag sköter det svenska deltagandet.

Vi följer upp inbjudan med en pressrelease längre fram.

Varmt välkommen till både information och stimulerande samtal!

Tege för Klimatsans  070-628 87 76; tege.tornvall@telia.com

Kommentarer

Kommentera längst ner på sidan.

  1. Ann L-H

    Det ser nästan ut som om denna konferens är lite av Norges-Sveriges svar på veckans klimatkonferens i London. Visst utvärdering av den här:
    https://wattsupwiththat.com/2016/09/09/friday-funny-josh-at-the-london-climate-conference/
    Alltigenom lysande, men frihetsstatyn 2100 och avslutningen WHY – because of the poor, tar nog priset.

  2. Greger Isaksson

    Och jag som nästan blev utkastad av moderator.. på grund av bristande respekt 🙂 Nu när nästan alla på grund av ert trägna arbete har förstått att klimathotet var en bluff, och när nästan alla desperat söker något att tro på, vad ska ni då göra? Partipolitik ligger nära till hands, och på det här forumet finns många missnöjda väljare…. Jag hade en diskussion en gång för länge sedan med min chef om lönepåslag, han såg bekymrad ut och frågade rätt ut om jag var nöjd med min lön. Mitt svar, bara som en reflex, var missnöje av princip. Jag sa rent ut att jag ville ha mer och det fick jag… Attans jag var nöjd innan men med ett spelat missnöje fick jag mer 🙂 Missnöje kan vara bra men å andra sidan gjorde jag ett bra jobb och jag var också lojal mot min arbetsgivare. Nu är jag ekonomist oberoende och det är en helt underbar känsla, som fri pensionär med blå ögon och pengar på banken är jag välkommen i hela världen 🙂