GOTT NYTT ÅR

nytt år

Sista chansen att skicka upp raketer som sitter på en pinne. Men

GOTT NYTT ÅR 1919 2019, önskar
Redaktionen

Kommentarer

Kommentera längst ner på sidan.

 1. Önskar redaktionen ett Gott Nytt År 2019 vilket jag antar att redaktionen också menar 😉

 2. latoba

  Önskar Klimatupplysningen ett framgångsrikt och lyckosamt år 2019 i det viktiga arbetet att motverka propagandan i svenska MSM!

 3. Evert Andersson

  Önskar redaktionen och alla som delar med sig av kunskap här ett Gott Nytt År!

 4. Lasse

  Gott Nytt År -2019

  Hoppas att ingen ger upp och ansluter sig till domedagsdyrkarna-det finns hopp för en bättre värld om vi fortsätter den inslagna vägen.
  2018 var det soligaste året i Sverige som någon av oss upplevt.

 5. Håkan Johansson

  Gott Nytt År och lycka till med det viktiga arbetet att återställa normalt vett då det gäller energipolitiken och energibeskattningen. Koldioxid är livets molekyl.

 6. Thomas S

  Gott Nytt År önskar jag alla på KU som bidrar med all kunskap o fakta .Ser fram emot ett 2019 , som förhoppningsvis blir ’ upplysningens År ’ vad det gäller klimatet för en större o bredare publik .

 7. Rolf Mellberg

  Jag tillhör dom som har förhållandevis djupa och breda kunskaper i fysik. Jag är t.o.m. så kunnig så att jag förstår att jag inte förstår hur klimatet fungerar och det är det inte många som kan skryta med. D.v.s. jag menar att inte många förstår frågans komplexitet.

  Aldrig förr har så många haft en så bestämd uppfatting i en fråga de förstår så dåligt.

  Gott Nytt år!

 8. pekke

  Gott Nytt År alla och envar !

 9. latoba

  I SVT : sändning från Skansen på nyårsaftonen kunde man inte låta bli att intervjua en ”klimatsmart” familj om deras ändrade levnadsvanor. Det förstörde hela programmet för mig.

 10. Greger

  Inte ens nyårsfirandet på Skansen förskonades från klimatalarmismens hydra. Programledaren Anne Lundberg talade allvarligt med några ungdomar om hur man bäst kan rädda världen från värmedöden. Köra elcykel eller slänga mindre mat på bespisningen var några av svaren. Fast ingen nämnde Greta. Ett positivt tecken? Man får nöja sig med det lilla.

 11. Fredrik S

  Gott Nytt År allesammans!

  latoba #8

  Indoktrineringen måste hållas uppe ända in i kaklet.

 12. latoba

  #10 Fredrik S
  Ja och nu måste vi från och med idag betala för eländet på skattsedeln. Och det har väl alla partier gått med på.

 13. Rolf Mellberg

  Då har Johan Westerholm återigen formulerat intressanta synpunkter på sin Ledarsidorna.se. Denna gång om det mediala klimatet i vårt land där det meteorologiska klimatet kommit i fokus i märkligt hög grad:
  https://ledarsidorna.se/2019/01/svenska-valjare-oroar-sig-for-politisk-extremism-och-terrordad-loser-det-hela-med-klimatangest/

  Själv anser jag att såväl den ganska hysteriska Meeto-tsunamin – som i vårt land, tror jag blev värst i hela världen – som den efterföljande mediala klimat-tsunamin fick sina enorma proportioner därför att PK-ångesten inför den verkliga ”elefanten i rummet” (migrations och integrationspolitikens hotande av vårt värlfärldssamhälle) – så länge och så gravt varit tabubelagt.

  Och dagens parlamentariska kris är ju också en följd av samma elefant där våra ”stackars MSM-journalister” tvings sitta snälla och tysta för att inte gå populismens ärenden.

  Ett välfärdsamhälle som jag faktiskt hittills varit stolt över men som nu undermineras av en snabbt sjunkande känsla av solidaritet, i sin tur förorsakad av ett allt lägre tilltro för att inbetalad skatt nyttjas effektivt.

  Befriande att kunna skriva så här kätterska ord, ord som i andra fora skulle få mig socialt släpad i smutsen eller uppspikad på ett kors.

 14. Johan M

  Gott Nytt År på er allesamman.

 15. Daniel Wiklund

  Man kanske vågar önska att svenska folket får bättre testvärde. Nyligen publicerades en undersökning där det framkom att medelvärdet ( mäts i ml syre som kan tillföras ett kg kroppsvävnad per minut) är 34. 46 procent av svenskarna (350000 mellan 18 och 74 år var med i undersökningen) i yrkeslivet har en hälsofarligt dålig kondition. Det kanske vore bättre att uppmuntra cykling utan hjälp av elmotor. Hållbart är ju ett vanligt ord numera, det är definitivt inte hållbart att så många har en syreupptagning som krävs när man sover. Inte så konstigt om man blir trött då. Den som har högst uppmätta värdet på 93 kan msan fortfarande se på skidspåret här i Luleå, Sven-Åke Lundbäck. Nackdelen med konditionsträning är ju att man andas ut mer koldioxid. Eller fördelen, beror på hur man ser det: ).

 16. Nicke Nyfiken

  Vill sälla mig till skaran av uppmuntrande nyårshälsningar! KU behövs mer än någonsin när klimatalarmisternas DDR-fasoner lägger sig som en våt filt över pyttelandet uppe i norr. Upp till kamp för vår grundlagsstadgade yttrande- och åsiktsfrihet!

 17. Gunnar Strandell

  Daniel Wiklund #13
  Du ger stöd åt fransmännens beslut att ta ut särskild CO2-skatt på längdskidåkning.
  Var det meningen?
  Landet som vill gå först kan inte inte accepterar att ligga efter. 😉

 18. Daniel Wiklund

  Inte skatt på skidåkarna, däremot skatt på den mentala miljöförstöring dom miljöpartisterna står för. När det gäller syreupptagning så kräver ju hjärnan mycket syre. Sätt riksdagsledamöterna på en testcykel (utan elmotor dock). Darwin skrev ju att i en spänstig kropp finns en spänstig själ.

 19. Håkan Bergman

  Rolf Mellberg #13

  Klimatångest? My ass!
  Vi har att göra med en neuros, en kollektiv neuros till råga på allt. Det
  är fullkomligt normalt för människan att tänka, planera för framtiden, vi
  har gjort det sen vi var nomadiserande jägare-samlare och ännu mera sen vi
  blev jordbrukare. Som dom tänkande varelser vi är har vi också utsträckt det
  här till att gälla framtida generationer. Men nu har nånting gått snett, vi
  vill inte se vad som egentligen hotar i framtiden, den insikten skulle bli
  för plågsam, vi förtränger den eftersom den skulle skapa konflikter som blir
  ohanterliga. Man har planterat en idealiserad bild av verkligheten i oss, och
  den tål, som alla idealiserade bilder, inga motsägelser. Så vi skapar oss en
  en påhittad orsak, klimatet, till vår ångest i hopp om att vi ska kunna lindra
  den. Man kan bara bekämpa ångest genom att klart se vad som orsakar den.

  Det enda vi med säkerhet kan förutse är den liberala vänsterns haveri!

 20. Johan M

  OM man inte skal titta på Ivanhoe för tionde gången så kan man se denna:

  https://www.youtube.com/watch?v=GuoxLggqI_g&feature=youtu.be

 21. Michael E

  Här är 99 bra saker som hänt i världen under 2018 men som inte rapporteras om i någon större utsträckning eftersom det inte stödjer dogmen att världen är på väg mot Harmagedon, se https://medium.com/future-crunch/99-good-news-stories-you-probably-didnt-hear-about-in-2018-cc3c65f8ebd0?fbclid=IwAR13C9p1LEv98KWbZkFHLX-ERapAeAHjkJpsW1ygQ3hzvCbix0xNmDK6Vxw

 22. Anna

  Nu förstår jag, ni tror det är 1919! – Det förklarar ju det mesta som går att läsa här.
  Välkomna till 2000-talet så snart ni tagit till er lite samlad kunskap från det senaste århundradet.

 23. Ingemar Nordin

  Anna #22,

  Du har avslöjat oss! 🙂