Free us from bad advertising

Som ni vet är Al Gore på väg till Sverige. Jag vill därför passa på att visa upp det senaste tillskottet till hans reklamkampanj – We can solve it.

Kommentarer

Kommentera längst ner på sidan.

 1. L

  Lars Ohly pratade också om KLIMATKRISEN i söndags. Är det någon som kan förklara hur IPCC:s projektioner om framtida klimatförändringar blivit ett klimathot och nu en klimatkris..?

 2. Adolf Goreing

  finns det inget vi kan göra när Al Gore kommer? Borde man inte motdemonstrera eller något? Kan vi inte ställa upp SUV:ar på tomgång utanför mötesplatsen? Eller släppa ut några ”gulliga ” isbjörnar? Jag vet, varför inte klä ut oss till grönlandsvikingar och ta med några metan-kossor?: ” we want our SUV:s back!” skulle vi kunna skandera.

 3. Adolf Goreing: Isbjörnar låter trevligt. 😉 Jag ska faktiskt delta i gudstjänsten. Det är bra att studera sin motståndare.

 4. Fredrik

  Om ni vill protestera så gör det, men generalisera inte er själva genom att SUV’s gående et.c. för även om våran sida har rätt så är skrämsel alldrig ett bra argument. Står ni och släpper ut något som folk ”tror” är jämställt med mjältbrand så så kommer ni bara kommas ihåg som ”de som vill förstöra för oss andra”, ”Galningar” et.c
  Jag är helt för att ni ska göra något, jag tycker dock ni ska visa upp vad det är vi strider för, sunt förnuft, fakta och att kunna tänka själv.

 5. Peter

  Maggie, skall du träffa den store profeten och gurun?? Vad fick du betala för det? (och är det isåfall verkligen rätt att stödja gubbf-n med pengar??)

 6. Peter: Vi har pratat om detta tidigare och visst handlar det om mycket pengar (drygt 3.700 kr), men jag ser det som en investering. Dessutom vill jag gärna se reaktionerna på hans presentation.

 7. Toprunner

  Sådär ja… nu åkte Nationalencyklopedin ut genom fönstret! De var väl de som gav Karin Bojs pris? Hon har nog åtskilligt att tacka Gore för… och sitter säkert på första bänk!

 8. Arcane Halls

  Om jag fick träffa Al Gore skulle jag fråga varför han inte lever som han lär. Hur ska andra ändra sina vanor om han envisas med att förbruka 20 gåner mer hushållsel än genomsnittsamerikanen.