Fladdermöss offer för den globala uppvärmningen

fladdermus
Dagens DN rapporterar om massdöd bland amerikanska fladdermöss. Sen förra vintern har 90 procent av populationen i fyra grottor dött. Orsaken till fladdermössens dödsfall är ännu okänd. Virus, bakterier, miljögifter eller ett svampangrepp är några av de möjliga orsaker som forskarna undersöker.
Jag är förvånad att ingen relaterat detta till ”klimathotet”. Men det är väl bara en fråga om tid…

Kommentarer

Kommentera längst ner på sidan.

 1. Magnus Andersson

  Många arter *kommer* naturligtvis att dö i en liten istid som nu faktiskt är relativt sannolik. Blir jobbigt för Gore och andra att ändra kampanjen från Global Warming till Climate *Change*.
  Beträffande arrogansen inom vetenskap och i övrigt i samhället mot de som det minsta ifrågasätter mänsklig global uppvärmning (*) finns en mycket bra artikel här:
  http://www.nationalsummary.com/Articles/Science_Tech/science_tech__warming_myths_1.htm
  (*) …på rationell/vetenskaplig grund ifrågasätter antingen tok-alarmism, AGW enligt IPCC eller att sådan överhuvudtaget finns av mätbar betydelse.

 2. Peter Stilbs

  Det var en till då ? 🙂
  http://www.numberwatch.co.uk/warmlist.htm

 3. Strutsen Markus Kihlén kommenterar på sin blogg.
  Bloggen The climate scam bluffar å det grövsta. ”Fladdermöss offer för den globala uppvärmningen” står det i rubriken. Inlägget skrivet av Maggie Thauersköld, är en kommentar till en artikel i DN om döende fladder möss i USA. I DNs artikel görs inga som helst kopplingar till klimatförändringen, utan det är The Climte scam som gör kopplingen. Varför då? Få uppmärksamhet och läsare till sin blogg eftersom blogglänken hamnar på DNs site.
  Lågt.
  http://kihlen.se/blog/index.php?blog=3&title=the_climate_scam_bluffar_om_fladdermoss&more=1&c=1&tb=1&pb=1

 4. Jag tror att strutsen är sur för att jag hann före. 🙂