Det var bättre förr :)

En bild från den gamla goda tiden då koldioxid var något miljövänligt. (Tack, Ulf!)

Kommentarer

Kommentera längst ner på sidan.

 1. L

  Ja, på radion berättade dom nyligen att CO2 är en giftig klimatgas…

 2. fogge

  Klimatgas?? Avger klimatet gas?

 3. L

  Nej, men dom är inte särskilt pedagogiska på radion, dom lär ungarna att man ska äta mindre kött och mer bönor och linser så blir det mindre klimatgaser… fan trot…

 4. PD.

  Varför inte använda tryckluft det innehåller ju alla klimatgaserna som finns.
  Allt i ett liksom.
  PD.

 5. Håkan Bergman

  Är ju VM i tröjdragning nu, där går det åt mycket kylspray, nu vet jag inte vad dagens kylsprayer innehåller, men åtskilliga år efter att freon förbjudits som drivgas så innhöll kylsprayerna 100% freon, där var den nämligen inte drivgas. Svårt med heltäckande förbud!

 6. Göran Lysén

  Sorry! Nu kom mina inlägg klart in under fel tema! Kolla in det föregående!

 7. tty

  Jag undrar hur länge det skall dröja innan mun-mot-mun metoden blir förbjuden. Utandningsluften innehåller ca 4% koldioxid, alltså 100 gånger mer än vanlig luft.

 8. Håkan Bergman

  Farliga saker det där, vilken tur att vi har myndigheter som tänker åt oss:
  http://www.okq8.se/servlet/ContentViewerServlet?contentUrl=cycube://internal/document/110767&nodeId=com.cycube.navigation.node.NodeId@100946

 9. Micke Johnsson

  Underbar flaska! Var kan man köpa denna  🙂

 10. Anders Mohlin

  I många sprayförpackningar numera används butan som drivgas, har jag för mig. Knappast lämpligt, då butan brinner bra…..  Undrar hur länge det dröjer innan CO2-hysterien drabbar läsk och annat sådant bubbelvatten. 

 11. Helge

  Har motvilligt börjat inse att politikernas spel kring klimatet kan ha en poäng ur vissa vinklar. Ledarsidor idag som tar upp miljö tar uteslutande upp koldioxid och det onda fossila bränslet relaterat till klimatet, allt cirklar kring detta.
  Pratar man med ”miljömedvetna” ser de så nöjda ut när de gör något som sparar koldioxid, de pustar ut och känner att de nu personligen bidragit med något som räddar världen. Alla diskussioner om hur det egentligen förhåller sig är lite jobbiga och ointressanta. Alla verkliga miljöfrågor står det nästan noll om i media, ”miljövännerna” (de som tänker med hjärtat) tycker nästan det är skönt, de förstår ändå inte detta med ftalater, kan inget konkret göra för att rädda storfiskbeståndet (90% är hotade), AIDS och Malaria är lite otäckt och handlar bara om människor i Afrika.
  Klimatet är perfekt, alla kan prata väder och relatera till det, det är synd om isbjörnarna. De onda, de som inte bryr sig kör SUV och tänker inte på barnen och de framtida generationerna, egoister(!).
  Alla besvärliga miljöfrågor hörs inte längre i debatten, man kan beskatta folk mer utan knot, man kan flytta förmögenheter mellan olika grupper, och media har härliga skräckkittlande säljande artikelmaterial om framtida klimat och dess konsekvenser.
  Människan är ju sådan, att ju mindre sannolik en fara är ju mer går varningsklockorna igång, folk som aldrig sätter foten utanför tätorten vaccinerar sig mot TBE, rökare är oroliga för mobiltelefonens strålning osv.
  Klimathotet är perfekt! Bara förvånande att alla politiker mer eller mindre ställer upp på lögnen, visst finns det undantag, men de är inte många.

 12. Håkan Sjögren

  Anders Mohlin # 10 : Enligt AGW måste det vara klart olämpligt att dricka kolsyrade drycker. AGW-are gör som jag och kläm en Gula Änkan ibland! Den utsläppta koldioxiden kommer ju ursprungligen ur luften. För övrigt anser jag att koldioxidens klimatpåverkan är betydligt överdriven.
  Mvh, Håkan.

 13. Steve

  Aktuella värmeproblem:  ”Al Gore’s alleged sexual overtures — A Taiwanese news computer animation.”  (1m 38s)

  美國前副總統是好色的貴賓狗嗎
  http://www.youtube.com/watch?v=oJWxpdYJ3Oc

  Reklam i underkanten:  ”Förnyelsebar Energi Info.   Rapport om Ekologiska Energikällor.”   
  Hat tip:  National Review