Ännu mer bekräftelse!

Vindkraft3

När man läser denna artikel i SvD så känner nog alla vi som försökt få sans och vett i vindkraftshysterin att vinden börjar vända till förmån för fakta och förnuft. Mycket torde redan vara känt av alla de som förespråkar vindkraft men man verkar blunda för problemen.

Mycket debatt om vindkraft nu både i lokalpressen och nu senast i Göteborgsposten och Svd (Se även tidigare poster på TCS).

 

Kommentarer

Kommentera längst ner på sidan.

 1. Helge

  OTlight
  Satsa på köttproduktion istället, det ger energi på flera vis.
  http://www.e24.se/entreprenor/1000-grisar-battre-an-vindkraft_3039844.e24
   

 2. Ingemar Nordin

  Från The Registrer, som i sin tur refererar till The Telegraph, så har rådgivare till Engelska premiärminister Cameron räknat om de glädjekalyler som Department of Energy and Climate Change försett regeringen med. Resultatet är ganska entydigt att Englands satsning på vindkraft är ruinerande för landet och dess invånare.

  Frågan nu är huruvida Camerons hejdlösa satsning på alternativ energi kommer att överleva länge till. Att den inte överlever nästa val blir alltmer uppenbart.

  http://www.theregister.co.uk/2011/09/07/no10_green_energy_policy_wobble_yes_or_no/

   

 3. ThomasJ

  Ingemar #2: ’shoot’, yu beat me to it…

  http://www.theregister.co.uk/2011/09/07/no10_green_energy_policy_wobble_yes_or_no/

  Utomordentligt intressant artikel. Förhoppningsvis upprättshålls den ’goda’ kontakten mellan Cameron & Reinfelt… naahh, näppeligen troligt inom detta tema…  😯

  M.h.t. till de långfristigt verkande, letala, beslut/lagar/förordningar som [främst] Maud, we can’t, Olofsson etCons avseende ’klimat/energi’ osv. har implementerat & pådyvlat det svenska samhället, reses frågan hur inom svenskt ’rättssystem’ personligt ansvar kan utkrävas… 😉 Nåt för bloggens jur-maximus att funderixieren över, kanske… 😉

  Mvh/TJ