Vadå kritiskt tänkande?

Jörgen E undrar hur det står till med Eskilstunalärarnas förmåga till kritiskt tänkande. Se videoklippet och bedöm själva.

Kommentarer

Kommentera längst ner på sidan.

 1. L

  Man skulle visa en film om Goraclets vardag, så kanske eleverna förstår att alarmismen är en industri och inte en livsstil….

 2. Björn

  Nedskräpning är en sak, men det som man kan utläsa av detta reportage, är en ostrukturerad indoktrinering av politik och klimatallarmism. Sådant här borde inte få förkomma i skolundervisningen. Vidrigt!!!!!!!!!!

 3. Iven

  Är det behöriga lärare, som håller sin undervisning på denna primitiva ensidiga indoktrineringsnivå, när det gäller miljöfrågor?

 4. István

  Fantastiskt!
  Var finns rektor, övrig lärarkår, skolpolitiskt ansvarig person?
  Får man kidnappa hela skolan?
  Sabotera undervisningen, göra barn förvirrade?
  Hur reagerar föräldrar på sådant?
  Någon djävla ordning borde man kunna förvänta sig tom i en svensk skola.

 5. Tankeställare får man verkligen. Jag känner igen sånt där från min egen skoltid. Det är ju nästan bara indoktrinering från lärarnas sida. Varför ska de bara bjuda in Maria Wetterstrand, dvs en person från ett parti? Alla partier borde ha representanter med. Al Gores film är inte värd att visa nånstans. Det lilla jag sett är inte ens ur dokumentärfilmsynpunkt värt en oscar.

 6. Hayek

  Skickas olydiga elever som ifrågasätter galenskaperna till rektorn för upptuktning?

 7. Lejeune

  Är det här verkligen lagligt?

 8. Jonas B

  Eftersom lärare inte kan något längre vore det ju orättvist om eleverna lärde sig något, eller hur? Här har vi ytterligare en förklaring till varför lärare blivit ett lågstatusyrke.

 9. Skrämmande. Nu är det upp till föräldrarna att förklara för sina barn begrepp som ”ifrågasätta”, ”kritiskt tänkande” och så vidare. Det svenska skolväsendet ser ut att ha upphört med den informationen och det kommer inte bli bättre.

 10. Fredrik P

  Carl enlight mig är An Unconvenient Truth helt värd en oscar, skådespeleriet är ju superbt 😀

 11. Magnus

  Iven: ”Är det behöriga lärare, som håller sin undervisning på denna primitiva ensidiga indoktrineringsnivå, när det gäller miljöfrågor?”
  Ja, om de inte är beredda att göra det är de inte behöriga.