UAH juli 2017

UAH juli 2017

Roy Spencer har nu publicerat temperaturutvecklingen enligt UAH för juli 2017. + 0,28 grader C blev resultatet.

Kommentarer

Kommentera längst ner på sidan.

 1. Michael E

  Lite OT men den Australiensiska väderbyrån, BOM, har mixtrat med väderdata, se http://dailycaller.com/2017/07/31/australia-weather-bureau-caught-tampering-with-climate-numbers/

 2. Rolf Åberg

  Apropå Australien såg jag häromdagen ett alarmistinslag på youtube därifrån. I inslaget visades bl.a att man satte upp en temperaturavläsningsstation, mitt på en vältrafikerad parkeringsplats vid något shoppingcenter. Tänkte att det måste ju kunna bli missvisande tempereturer, då asfalten hettas upp av solen, samt värme från bilarna. Eller ? Kan detta vara en orsak till ”Global Warming” ? kanske ”bidrar” lite till den s.k. uppvärmningen i alla fall.

 3. Björn

  UAH som är baserad på satellitmätningar är mycket sannolikt den enda sanna temperaturbedömningen vid sidan av den manuellt avlästa temperaturen, vars mätanordningar är så glesa att metoden saknar vetenskaplig trovärdighet. Dessutom är den inte fri från grava felaktigheter och manipulation. Julis temperatur visar bara på en liten förändring uppåt med 0.07 grader. Trovärdigheten i mätningarna ger oss i stället möjligheter att spekulera över vad den senaste tidens temperaturoscillationer orsakas av.

 4. Johan M

  #2 Rolf Åberg

  Vi är nog inte bättre i Svedala, leta efter väderstationen i Falun (tips, bakom ishallen på Lugnet, bredvid parkeringen)