Rent praktiskt

Några av er har kanske märkt att jag förändrat kommentarsfunktionen. Ni har nu större möjligheter att formatera er text. Ni kan även lägga till länkar genom en funktion i toppmenyn – ser ut som en länk eller möjligen en mycket liten hantel. Markera texten som hänför sig till länken, klicka på ”hanteln” och klistra in er länk. Ni kan då också välja om den ska öppnas i samma fönster eller ett nytt.
Ett fortsatt gott bloggande önskar Maggie.

Kommentarer

Kommentera längst ner på sidan.

 1. L

  Jag såg det igår, men sen försvann den menyn igen?

 2. L

  Och nu kom den tillbaka..?

 3. L: Jag gör kontinuerliga justeringar och ibland kan det hända att kommentarsfunktionen inte är tillgänglig i sitt nya skick. Jag hoppas dock att du tycker att det är en förbättring.

 4. L

  Nja, nu är den borta igen och när jag provade i förra inlägget så fungerade det inte… Men annars är det strålande, speciellt att få in länkar utan att en lång ”url” syns i kommentaren.

 5. L: I’m on it. Kollar det under dagen. Tack för rapporten! 🙂

 6. L: Jag tror att problemet ligger i ditt cacheminne, inte på bloggen. Försök att rensa alla temporära Internetfiler och se vad som händer. 🙂

 7. L

  Hmm, allt rensat, fortfarande ingen meny. Men som Mac-Tiger-användare får man vara beredd på överraskningar nu när det mesta görs för Leoparder….