Rädda klimatet med tankekraft

Just när ni trodde att ni sett allt kommer här en liten webbsajt som handlar om att hela Jorden med hjälp av tankekraft.
”Är du bekymrad över klimatförändringar med översvämningar, stormar och smältande isberg?”, frågar man på sajten. ”Vill du personligen göra en insats, en insats där ditt engagemang verkligen betyder något och kan göra en avgörande skillnad?”
Och nu handlar det inte om att byta glödlampor, skrota bilen eller duscha kallt. Nej, i projektet ”Hjälp Jorden” arbetar med med alternativa metoder – healing och tankens kraft.
”För att kraftigt öka hjälpen till Moder Jord vill Hjälp Jorden starta och samordna många olika alternativa jordläkningsaktiviteter”, heter det på webbsajten.

Slappna av och be att om möjligt få kontakt med något naturväsen som kan hjälpa dig med energier för det område du ska skicka till eller generellt ge dig naturvänlig healingenergi/frekvens. (…) Ju mer ni kan kommunicera med naturväsen som hjälper till och få info om vad du ska skicka osv, desto bättre effekt! Men vi kan ALLA göra stor nytta! Tillsammans kan vi göra underverk!

Ja, jag säger då det… så lite vi vet…

Kommentarer

Kommentera längst ner på sidan.

 1. fogge

  Och det är helt gratis?

 2. Lars C

  Och så tycker folk att det är konstigt med slagrutor. I jämförelse med detta är de ytterst seriösa!
  Suck 🙁

 3. Christopher E

  Vad elaka ni är… det här har väl inte sämre föruttningar att påverka klimatet än Köpenhamnsmötet…? 😉

 4. Christopher E

  hoppsan… förutsättningar… inte ”föruttningar”… även om ordet kanske passar lite…

 5. Olaus Petri

  Någon som törs slå vad om att initiativtagaren bakom detta event inte är en dynamisk man som inom kort kommer att föreslå Adam&Eva-kostym i syfte att förstärka de läkande krafterna? 😉

 6. J-O

  Jag känner mej riktigt självgod nu när jag börjat cykla till jobbet.
  Men är lite orolig för de klimateffekter detta kan medföra då medelhavsklimatet kanske inte når min ort förrän efter min död om jag fortsätter så här.
  Finns det möjligtvis någon form av klimatkompensering man kan betala till eller måste man agera själv ?  Räcker det med att jag köper en större motor till min fritidsbåt eller ska jag kanske köpa en stor SUV till frugan ?
  Svar till orolig trebarns far

 7. Kalle bak lagårn

  Yoga-flygarna ej att förglömma! Genom yoga och hoppning i Lotusställning (flygning) förbättras samhället.
  Partiet för naturens lag
  Partiet för naturens lag är ett svenskt politiskt parti som registrerades för riksdagsval 1998. Partiet fick 791 röster i riksdagsvalet 1998, och inga röster i valet 2006.
  Partiet är knutet till en rörelse för transcendental meditation, och vill i politiken tillvarata kunskaperna som man menar finns i de indiska vedaskrifterna. Partiet ville också införa 1000 yogaflygare, som ansågs skulla ha en positiv verkan för samhället.
  Partiledare är Sixten Olovsson.

 8. Robert

  Med välgjord foliehatt kan allt vara möjligt.
  … jag vet att foliehats kommenataren  börjar bli  väl utsliten  men när det pratas tankekraft och healing kan jag inte stå emot.

 9. JR

  Vi kan väl alla be. Nu när vi vet att det går.
  Fast vi får väl be neråt. Jag har för mig att det är varmare där. Får de här människorna hållas så blir det väl svinkallt.

 10. Labbibia

  Man kan ju vara snäll och tycka att det är fantastiskt att vi människor kan vara så oerhört olika.
  Men det tänker jag inte vara……
  Det här slår alla dumstrutsrekord!
  För att tro på sån rappakalja måste man nog ätit specialkomponerad mat bestående av Dumleklubbor och Pucko. Minst.

 11. Peter

  Alla ni som är negativa till det här… tänk efter lite nu…
  Jämfört med om vi rent hypotetiskt skulle minska våra co2-utsläpp till noll redan idag har förmodligen det här förslaget faktiskt större effekt på klimatet… 😉
  M.a.o: Låt de meditera bäst de vill medan vi andra fortsätter med våra normala liv.. Hellre detta än vansinniga satsningar på etanol och vindkraft.

 12. Labbibia

  Peter # 11
  Nej, där har du fel.
  För om vi skulle minska våra Co2 utsläpp till 0 så skulle det ju innebära att hela mänskligheten hade dött ut. Ingen kvar som kan be då?

 13. RoslagsPutte

  TANKEKRAFT å SLAGRUTA – de  funkar, har kollat…
  Just de där gänget bakom Hjälp Jorden, från Jordstrålningscentrum, verkar faktiskt vara mer seriösa än de flesta forskare och detta verkar funka.
  Jag var där en gång å trodde förre de var nys å så var det en tysk forskare där o berättade en massa intressant som jag inte trott på före.
  Bl a hade han me känsliga mätinstrument visat att just avståndshealingen, av den sort de använder, funkat och gav utslag på mätarna exakt när den skickades osv…. 
  De e nog som nån på det mötet sa:
  Lätt att tro utan att veta! 
  Vi som surrat ovan var ute och cyklade i detta fall…
  Tyske forskarn hade skrivit tjocka böcker sa även att han mer än trodde på både UFOs och naturväsen och hade visat nåt jag inte fattade som auran var uppbyggd av… typ… 
  Nån sa att de hade vädigt ”fysiska” erfarenheter och att många upplevt, sett, känt lika samtidit 
  De  berättade att de träffat en rysk professor som gjort  instrument som visat att vårt kommunala kranvatten var dött jämfört med vatten i natur långt från mänsklig förstörelse och de visade instrumentet eller nåt liknande och en film om detta.  De hade varit skillnad på 40.000 gånger kommer jag ihåg.
  Kan ingen kolla upp om de e som nån lyssnare på mötet sa att vetenskap, företag och politiker alltför ofta håller käft och bluffar och säger det som passar?  
  Nån sa också att det inte är nån garanti för att något e riktigt bara för att det är vetenskapligt testat eftersom man bara testar det man vill? Flera, jag tror, höga gubbar på mötet sa anonymt att det var så.
  Svårt att såga.  
  En kille ville ha en balanseringsbricka eller nåt ditåt till sin mobil som han kände störningar från. Nån från JC, tror ja, sa att de fanns flera olika men ingen hjälpte alltid alla så han testa killen och en BIOS-bricka gjorde honom mycket mindre känslig. de kolla de med nån muskeltest och spåg o mätte aurorna på nåt sätt å sa att instrumentet som mätte vatten även vid test visat hur man reagerar dåligt på mobiler å att just BIOS-brickan hjälpte…
  Håller mobilföretag på att bluffa?
  Nån sa att moderater o sossar gjort i princip en lag som gjort att man får sätta upp nya master öäverallt men att de stör långt bort, fast det var inte vetenspligt visat ännu tyvärr.
  Och detta me mobilen kunde man se inte bara med professorns instrument utan även med slagruta, de visade hur, så slagrutan måste väl funka om den som håller i den vet hur man gör… typ…
  Nån besökare sa att vindkraftverk som skulle vara grön el sabbade luften långt från snurrorna, men att man tyvärr inte ännu lyckats visa det vetenskaplit heller…

 14. RoslagsPutte

  Förresten
  skriv något om LÅGENERGIMLAMPOR!
  Elöverkänsliga och många andra lär känna av dem fysiskt och de som kollar me muskeltest och kollar auror och med typ de ryska mätinstrument jag berättade om, ser att lågenerilamporna stör 8-10 meter.
  Sen innehåller de kvicksilver som ska va förbjudet att sprida och nån uppskattade att kanske var tredje trasig lampa hamnade på fel ställe i naturen. Fast tandläkarna fick ju ha kvicsilver i våra munnar å alla sa de va bra: Skriv om sånt va?
  Som nån sa på ett möte jag lyssnade på:
  Om något ska va miljövänligt så borde de va männsikovänligt.
  De e oxå någe vi borde kolla upp på denna sajt va.
  Vara lite nagel i ögat på politiker, företagare, massmedia å vetenskapare som verkar bluffa oss.
  Läste på Jordstrålningscentrums hemsida, tror jag, om hur de visat hur Aschberg medvetet bluffat i sitt program och när de skrev hur det var hotade Aschbergs advokater att stänga ner JC-sajten för att man inte fick ange andras namn i såna sammanhang på privata sajter, eller hur de va… kan inge sånt. Men Aschberg visade smyginspelat mot de inblandades vilj fast de va bluff. Vet att en invandrare som har affär där de varit flera inbrott ville sätta upp en kamera så polisen kunde se film om någe hände, men de fick han inte för nån lag som hindrade att man filmade folk som inte visste om det… typ…
  E de så borde vi ju reagera, nån som hajar sånt?
  Fan, vi verkar ju va på fel saker ju…

 15. arga gubben

  En  gång då jag var  otroligt förb…..d på en person  tänkte jag jättestark och önskade att han skulle brinna i Helvetet.  Senare, tror det gick två år, hörde jag att personen i fråga hade cyklat omkull och skrapat ena knät!!!
  Tankekraft fungerar m.a.o.!!  Även om resultatet kanske inte blev så mycket. Nu ska jag tänka att tempen ska sjunka 20 grader, havsnivån 50 meter och att all CO2 ska försvinna fullständigt.  Med detta hoppas jag på att vi ska komma i lagom nivå.